pátek 16. dubna 2021

Some Ascents Lately

Krátká campus linka v úžasné převislé desce Fénixe na Sklapsku. Loni bez zkrokování, tentokrát po 2 hodinách i s vylomeným dobrým stupem sesekáno. Charizard 8B+ FA. Přidán i Partyzánský Bojovník Low 8B, Conquistador 8A+ a Dach Co budí Strach 8A.

Charizard 8B+

Novinky na Babím Lomě na kameni Raketa, pěkné lezení po malých krysách - Lidská Bestie 8B/+ FA, Hloubka Ostrosti 8B FA, Mistrovské Dílo 8A+ FA.

Hloubka Ostrosti 8B 

Lidská Bestie 8B/+ 

A v posledních dnech pokusy v projektu na Vesci, přes 20 božích kroků bez odpočinku, paty, špičky, bolavá skála, nesmírně vyčerpávající,  původně jsem odhadoval 8B+, ale 4 neúspěšné návštěvy mě utvrzují v 8C? 

Projekt 8C? by Lukáš Černý
 
 
A short campus line in an amazing overhanging slab of the Fénix rock at Sklapsko. Last year I climbed it straight away, this time I needed two hours, including breaking off a hold. Charizard 8B+ FA. I also added Partyzánský Bojovník Low 8B, Conquistador 8A+ and Dach Co budí Strach 8A.

Some news at Babí Lom on the Raketa rock - Lidská Bestie 8B/+ FA, Hloubka Ostrosti 8B FA, Mistrovské Dílo 8A+ FA.

And last but not least: my recent attempts to finish the project at Vesec: more than 20 amazing moves in one piece, without rest, heels, toes, a bit of pain, totally exhausting. First I thought the grade would be 8B+ but the four visits made me reconsider– probably it's more of an 8C?

Žádné komentáře: