pondělí 19. dubna 2021

The Edge Problem 8B+ FA - Maloměřice

V neděli máme repre soustředění v obtížnosti, předpověď hlásí pěkné chladné ráno, a tak se po cestě zastavuji okolo 7 h v Maloměřicích na projektu - převislé vzdušné hraně. 

Minule jsem byl blízko přelezu, ale malinká řezka, okolo které se děje vše podstatné, mi protrhla prst, a tím pro mě pokusování skončilo. Prsty ani po 14 dnech nemám ještě 100% zahojené, ale naštěstí se dá řezka držet s tejpkou a stejně si dávám raději jen pár pokusů na přelezy, aby byly prsty ready na pozdější trénink. Po rozlezu se mi hned druhým nálezem daří udělat klíčový krok a pak už nepadám. The Edge Problem 8B+. Hozená rukavice pro vítěze ze Švýcarska? 

The Edge Problem 8B+ FA
 
On Sunday our lead climbing representation team has a training session. The weather forecast is good, so on my way I make a stop at the overhanging edge in Maloměřice to try my project again.

Last time I almost finished it but I cut my finger so I had to quit. Even though it has been 14 days, my fingers are still not 100% ok, but I can mitigate the damage a bit by taping them. And I don't plan to try very hard anyway, for I need to save my fingers for the training. However, after the warm up I get through the crux and then I finish the whole boulder at the second attempt. The Edge Problem 8B+. A bit of a challenge for the winner from Switzerland?

Žádné komentáře: