středa 13. ledna 2021

Teorie Tygra 8B+ FA

V plánu byl Labák, ale někde vzadu v hlavě stále myslím na projekt ve Vesci, a tak po cestě sjíždím z hlavní silnice a jdu omrknout kámen. Převis je krásně suchý, výlez pod sněhem, ale ten už je snadný. Jedu do Kauflandu pro koště, očistím výlez, nazuji lezečky a v tu ránu začíná sněžit. 

Hrbatý Jezevčík v zimě

Guli je ve sněhu šťastný, mně tolik do zpěvu není, při opakování kroků musím neustále ometat matice a sušit lezečky, ale cítím se dobře a tak trochu čekám, že přestane sněžit. Po hodině nepřestává a vypadá to, že ani nepřestane.

Teorie Tygra v prosinci

Po páté jdu omést výlez a jdu dát ostrý pokus, cítím se silný, nedělám chybu a dolézám do závěrečné pasáže, noha ve spáře drží, teď už se jen vyškrábat do lehce zledovatělého výlezu, trochu smekám, ale mám štěstí a neletím k zemi. Teorie Tygra 8B+.

Teorie Tygra 8B+ FA
 
 
I was planning to visit Labák, but somewhere deep in my mind I was still thinking about finishing the project at Vesec, so I make a diversion to check out the rock. The overhang is dry and the final part of the boulder is under snow, but I can deal with that. I get a broom from Kaufland and clean the exit and then I put on my climbing shoes. It starts snowing almost immediately.

Guli is having lots of fun with the snow but I'm not that happy, I need to keep sweeping the snow from the mats and drying up my shoes, but I feel good and I guess the snowing would stop soon. But an hour later it still doesn't and it seems it never will.

I clean the finish and then I try to climb the whole boulder. I feel strong and make no mistakes, so I soon get to the final section. Now I just need to get through the frozen finish, which I do, despite a small slip on the way. Teorie Tygra 8B+.

Žádné komentáře: