úterý 14. července 2009

A zase Bor

S vidinou hezkého počasí jsme se Štěpánem opět vyrazili na Bor. Když přijíždíme na Bor, je téměř modrá obloha a bohužel už i docela dost teplo. Nejdříve se míříme rozlézt k Ádr Fitnesu a PU 12 a lezeme lehčí bouldry. Hned vedle nalevo PUčka, ještě tvoříme novinky Kohout Plaší Smrt 7A+ a Slepičí vývar 6A. Dávají mi docela zabrat, protože dneska moc tření není.



Pak jdeme k Písničkáři, kde onsightuju Polibek šarlatové Krve 7B (podle mě spíš 7A+).

Potom se přesouváme na projekty k 3D objektu a Čínské zdi. Na 3D objektu dávám boulder ze sedu (z druhého chytu), ale už dříve jsme se domluvili, že bouldr bude začínat z díry v převisu. Ta je lehce mokrá a navíc to z ní stejně do druhého chytu bude ještě pěknej mazec.



Jdu tedy na projekt na Čínské zdi. Ten mi docela jde, ale pořád jen a jen poskakuju okolo dvouprstové díry, ale ne a ne ji trefit. Pak trošku čistíme Vězení a jdeme dál na nový kámen, který je asi 200 metrů nad Majákem. Ten je ale mokrý, a tak jen bojujeme s mechovou pokrývkou na vrchu kamene a jdeme k hospodě.

Tady čeká jeden morfo projekt. Nejprve to vypadá, že ani nenastoupím, a vzdávám to. Pak ale vymýšlím fintu s nohama a chybí mi asi 5 cm k doskočení do madla. Pak už jen zase čistíme a jede se domů.



Video z pár bouldrů ke stažení zde - http://uloz.to/2116734/bor-13.7..wmv

With a promise of better weather Martin and Štěpán went to Bor. As a warm up they climbed several easy boulders and next to PU 12 they created some news: Kohout Plaší Smrt 7A+ and Slepičí vývar 6A. Climbing them was not easy as the friction was not very good.

At Písničkář Martin climbed Polibek šarlatové Krve 7B (in his opinion it is rather 7A+) on sight.

Then they moved to 3D objekt and Čínská zeď where Martin attempted his project. It was not bad but there was a problematic two-finger-pocket. Another project awaited Martin at Hospoda. At first he nearly gave up but then he made up a trick with legs which moved him on. Only 5 cm was missing. After that they cleaned a bit and went home.


A video to download: http://uloz.to/2116734/bor-13.7..wmv

Žádné komentáře: