pondělí 22. června 2009

Lubná + Škrovád

Tak jsem zase doma a hned jsme se Štěpánem neváhali a jeli lézt. Na programu nebylo nic jiného než Bor, ale počasí nám zhatilo plány, a tak jsme vyrazili jenom na Lubnou a posléze na Škrovád.

Lubná - Tady čeká jeden megatěžký projekt. Nejprve se rozlézáme v něčem lehčím a pak se zavěšuji do projektu. Podaří se mi aspoň odlepit zadek a tak se od minula trošku zlepšit. To je ale všechno.



Pak začíná pršet, tak přejíždíme obhlédnout kamen nedaleko. Ten je ale už totálně „protečenej“, a tak jedeme směr Škrovád. Po cestě (v okolí Toulovcových Maštalí) se zastavujeme omrknout pár kamenů co nás trknou do oka. Materiál je ale špatný, takže nemá cenu se o něco pokoušet a pokračujeme.

Na Škrovádě si opakuji něco lehčího a zkouším těžký projekt po mini lištách v skoro už položeným. Jenže stále prší, a tak z toho rychle utíkám. Nakonec si ještě spravuji chuť v cestách Desáté Přikázání IXa OS a Kollerovka VIIIb OS.





Pracuji na článku z Mallorky, zítra by tu měl být...


Due to the weather Martin and his brother Štěpán went to Lubná and Škrovád instead of to Bor. In Lubná Martin has a project which he himself calls mega-difficult. Although he made a certain progress, the project still remained unfinished.

Then it started raining so they went to have a look at a nearby boulder. It was wet... so they turned their attention to Škrovád and on their way they checked some other interesting stones, which were, however, wet as well.

At Škrovád Martin tried to climb a difficult project but it started raining again, so he stopped. At the end he climbed "Desáté Přikázání IXa OS" a "Kollerovka VIIIb OS".

Žádné komentáře: