neděle 6. dubna 2014

Bor

Bor byl v plánu na sobotu, ráno však prší a tak odkládáme session na neděli. V neděli vyrážím s Kačkou, po výšlapu do kopce jsme mile překvapeni, jak jsou kameny suché. Rozlézáme se u Ádr Fitnesu, dám si Javorový Sirup 6C+ a Kačka udrtí Slunce, Seno a pár facek 6B (Dle Káči spíš 6A).

Slunce, seno a pár facek 6B(A)

Dál stoupáme do kopce k mega hraně na Básníkovi. Očistím chyty a dávám první nálezy. Pár kroků jde, pak jedno zatím nejasné místo a pak už to zase půjde, klasu odhaduju na 8A.

Mega Hrana - project

Pokračujeme ke Kouzelné Flétně 8B. Tentokrát se cítím ještě o něco lépe než minule, několikrát už zasunuju prsty do klíčové díry, ale ještě něco málo tomu chybělo. Moje asi pátá session, uvidíme co příště, už pomalu vidím světlo. I když se jedná jen o jeden krok, tak sem docela na kaši, prsty taky a tak už dělám jenom spottera Kačce, která zkouší několik šestek. 

Dneska krásnej den, chladno a poměrně sucho, projekty se zdají být připraveny na přelez, tak snad se na Bor ještě před státnicema alespoň jednou dostanu...



The plan for Saturday was Bor but it was raining in the morning, so we put off the session to Sunday. On Sunday I arrived with Kačka and after making our way up the hill we are nicely surprised how the rocks are dry. We warm-up in Ádr Fitnes, I do Javorový Sirup 6C+ and Kačka Slunce, seno a pár facek 6B (in her opinion rather 6A). 

Then we continue up the hill to a mega edge at Básník. I clean the holds and have some first tries. A few steps are fine, then one so far unclear place and then it will be fine again, I estimate the class as 8A.  

We go on to Kouzelná flétna 8B. This time I'm feeling somewhat better than the last time, a few times I stick my fingers in the key hole but a littel bit is still missing. My maybe fifth session, let's see what will be the next time, I can almost see hte light. Although it is only one step, I'm quite devastated and so are my fingers, so I only do spotter to Kačka, who is trying some 6's. 

A beautiful day today, cold and quite dry, the projects seem to be ready to be climbed over, so hopefully I will make it to Bor once more before the final state exams.

3 komentáře:

Adam řekl(a)...

Ostraváky jste nepotkali?:)

NOO NOO řekl(a)...

JO, jak jsme byli u té hrany tak na druhé straně zkoušela Kača Báseň.. Po lese ještě pobíhala Koza..:) jakej vy jste měli víkend? koukal jsem, že se dařilo..:)

Adam řekl(a)...

Tak to jo... no ta hrana vypadá megalomansky;) O víkendu bylo teplo, ale na ty stropy to nevadilo... já jsem cítil formu z krasu:), akorát monča má něco se šlachama. Až budu mít čas, hodím něco na blog, mám i videa;) Tak zatím a kdybys ve čtvrtek vyrážel někam, tak se domluvíme.