úterý 22. prosince 2009

Škrovád po ixté


Dneska jsem vyrazil ještě s Chváličem a Michalem Štěpánkem na Škrovád. Podmínky byly z rána ideální, postupem času se oteplovalo a podmínky se horšily, ale i tak jsme pořádně zabušili.

Já už tady nemám co lézt, a tak si tréninkově a taky na videjko opakuji plno bouldrů - Číňanka 7B+, Na Medvěda 7A, Kazatel 7B, Moucha tse-tse 7A+, Kunhutina modlitba 7C/C+, Ruda 7A+, Vůbec nic 7A, Knedlajs 7B+, Teroristický útok 7B, Al Kajdá 7B a skoro i Mrazák 7C....


Chválič udělal docela hezkou sklizeň. Hlavně hned na druhý pokus poslal Piko 7C, pak Číňánka 7B, Rudu 7A+, 7A Vůbec nic a taky Knedlajse 7B+, kde jsme konečně odhalili tu záhadnou přídrž:) Taky se hezky hýbal v Mucholapce za 8A+, která určitě příští rok padne, a Mrazák mu šel taky hezky.

Michal dává Vůbec nic 7A a Mouchu na zdi 7A, hezky mu jdou i 7B Teroristický útok a Al Kajdá, ale nakonec to nepadá.

Parádní článek najdete tady - www.janchvala.cz


Today Martin with Chválič and Michal Štěpánek made a trip to Škrovád. The conditions were great in the morning but were getting worse.

As Martin had nothing new to try, he repeated some older stuff, just for fun and to make some videos: Číňanka 7B+, Na Medvěda 7A, Kazatel 7B, Moucha tse-tse 7A+, Kunhutina modlitba 7C/C+, Ruda 7A+, Vůbec nic 7A, Knedlajs 7B+, Teroristický útok 7B, Al Kajdá 7B and nearly Mrazák 7C....

Chválič did very well, too. He climbed Piko 7C at the second attempt, then he did Číňánek 7B, Ruda 7A+, a 7A Vůbec nic and also Knedlajs 7B+. Also he made progress in Mucholapka 8A+, and Mrazák.

Michal climbed Vůbec nic 7A and Moucha na zdi 7A, and also made very nice attempts in 7B Teroristický útok and Al Kajdá.

An excellent article is available at - www.janchvala.cz

Žádné komentáře: