čtvrtek 17. prosince 2009

MČR na Cibulce 2009


1.kvalifikace

Letošní MČR se konala na netradiční stěně, na Cibulce. Zpočátku to vypadala, že to bude zase další nudný závod, ale nebyl. Motorky, slack line, sobotních pár piv s Vildou a hlavně supr atmosféra, nezvyklá hodnota českých pohárů a to, že je na Cibulce málo prostoru... Nakonec i to bylo fajn, protože se tím ještě umocnila atmosféra.

Kvalifikačky proběhly stylem Flash. První moc lehká, skoro všichni Top, druhá už o něco těžší. Mně se podařilo dát v obou Top, a tak jsem postupoval z 1-16.místa do semifinále. Mezi kvalifikacemi proběhla exhibice motorek, koukal jsem na squash, jak se tam pořád někdo vzteká a taky pro nás byl připravený stůl plný jídla. Večer jsme strávili v příjemné společnosti Vildy a piva.


2.kvalifikace


Žranice

Semifinále už bylo přísnější. Padly dva topy, já a Adam. Něco okolo 8a. První půlka kotel, druhá už jde. A právě skoro všichni spadli v tý první půlce, kdo ne, ten šel do finále. Štěpa bohužel skončil na prvním nepostupujícím, devátém, místě.


Finále bab proběhlo v hezké atmosféře a stejně tak tomu bylo i u chlapů. Cesta těžká od začátku do konce. Občas až moc těžký krok z dílny Petrohrad. Mně se daří přelézt první těžké místo, druhé a dolézám do stropu.

Adam ukazuje, kdo je v Česku pánem, a padá až ve skoku do Topu. Pro třetí místo si dolezl Kubajz Hlaváček a čtvrtý skončil Karel Požár. U holek vyhrála suverénně Nelly Kudrová, druhá Edit Vopatová a třetí skončila Kristýna Ondrová.


Já ve finále


MČR baby


MČR chlapi

V celkovém hodnocení mi to hodilo první místo - 1,2,2. Nutno ale podotknout, že Adam nebyl v Lomnici... třetí skončil čerstvý otec (zadařilo se před nedělním semifinále) Michal Rožek.


This year's championship of the Czech republic took place at a bit unusual place, Cibulka in Prague. There was a very good atmosphere throughout the whole competition.

The qualification was in the flash style. The first route was quite easy, everybody got to the top. The second one was more difficult but Martin got to the top anyway, so he passed to the semifinal. The evening he spent in the company of Vilda and some beer.

The semifinal was harder. Only two tops were done - Martin's and Adam's, with difficulty about 8a. The first half was hell, those who didn't fall in it went to final, Martin among the lucky ones. Štěpán unfortunately occupied the first place under the line.

Both finals were hard but the atmosphere was very good. Martin passed both two cruxes and climbed up to the ceiling. Adam ruled but he fell when jumping to the top. The third was Jakub Hlaváček and fourth was Karel Požár. Nelly Kudrová won in the girls' category, followed by Edit Vopatová and Kristýna Ondrová.

The overall result was the gold for Martin, silver for Adam (who was not in Lomnice, however) and the third was a fresh father Michal Rožek.

Žádné komentáře: