úterý 15. března 2022

Druhý ČP v boulderingu Praha - 2.místo

Po 14 dnech jsem opět zpátky v Jungli na ČP v boulderingu. Kvalifikace jde obdobně jako minule, tentokrát vylezu i kolmice a jediným nepřekonaným boulderem je pětka po růžových Cheetách, které vůbec neudržím.

Kvalifikace by Chodura

Finále tentokrát moc dobře nejde. Začnu dobře, kolmici dávám z první. Pak už se leze jen po oblinách a s tvrdou kůží se v nich moc nechytám. Ve dvojce double skok, ve kterém se vůbec nepřitáhnu za modrý mezichyt a jen se v tom plácám. Trojka nula a ve čtyřce steču z oblin pod Topem jako ostatní. Díky kolmáči si zajišťuji ještě solidní druhé místo za Štěpou Volfem, ale ze svého výkonu dnes moc nadšený nejsem.

 

Finále by Chodura


 
Záznam z Finále

 After 14 days I'm attending another Czech Cup competition at Jungle. The qualification is very similar to last time, this time I even finish the verticals and the only insurmountable boulder is the one with pink Cheeta holds.

But the final doesn't go that well this time. It starts promising, I finish the first vertical at the very first attempt. But after that there are only round holds and my rough fingers can't hold on them properly. The second boulder has a double jump, I can't pull myself up enough and it's all in vain. The third boulder is a total zero for me and then I fall from under the top at the fourth boulder like everyone else. Thanks to the vertical I earn a good 2nd place after Štěpa Volf, but I'm not very happy about my performance today.

Žádné komentáře: