neděle 17. května 2020

Ohnivák 8B - Sklapsko

Teplota nám roste, takže volím ranní session na Sklapsku se Štěpánem a novinku od Adama: Ohnivák 8B/+, je to brutal campusová linka. Po aktivaci zkouším kroky, část jich již znám, jdou dobře, pak krok do hrany, nebát se a udržet.

Po pár nálezech mám kroknuto, cítím, že to půjde, a hned prvním ostrým pokusem jsem nahoře, za mě je to spíše 8B. Hodinku ještě ladím projekt z Fénixe traverzem doleva, horko těžko krokuji, jedna ultimátní rozpažka, cca 8B+, něco poulomím, pomalu se otepluje, tak spravíme dopad a jedeme domů.

Ohnivák 8B



Ohnivák 8B

Temperatures are rising so I decide to have a morning session Štěpán at Sklapsko and try Adam's new brutal campus line – Ohnivák 8B/+. After the warm up I try the moves, some I already know so it goes well, then there is the move to the edge where I must keep calm and hold on. 

Once I try all the moves I need just one attempt to finish, I guess it's more of an 8B. For the next hour I work on a project – a traverse to the left from Fénix, the moves are pretty tough, it could be an 8B+. I break off some holds and it gets too hot, so we call it a day.

Žádné komentáře: