pondělí 4. listopadu 2019

MČR v obtížnosti 3. místo, celkově v poháru 2. místo

Posledním závodem dlouhé sezóny bylo MČR v obtížnosti v Praze na BigWallu. Motivace do závodu už je nulová, odškrtnout si jej a pro letošek finito. Sobotní kvalifikací projdu celkem snadno, první cestu se snažím lézt na jistotu a z toho plyne několik chyb, přesto se mi daří Top. V těžší dvojce se mi leze mnohem lépe, padám ve stejném místě jako Kony a Adam.

Nedělní semifinále rozjedu výborně, dolézám asi do dvou třetin a najednou smekla lajdácky postavená noha, končím na 7. místě, takže i tak to stačilo na postup do finále – uf.

MČR by Pepe Piechowicz

Finále, úžasná cesta, první polovinou proběhnu v pohodě, pak začne přitvrzovat a trošku protaktizuji, cvakání v horním převisu, levá ruka už nejde proklepnout a pod hranou převisu padám. Kuba Konečný přidá pár kroků navíc, Adam padá pod Topem. Pro mě tedy 3. místo, s čímž jsem spokojený, na takto vytrvalostní stěně pro mě bylo těžké držet s Kubou a Adamem krok. Celkově mi to vyneslo druhé místo, právě za Konym. 

MČR

Celkové pořadí ČP

The last competition of this long season was the Czech Championship at the BigWall in Prague. I have practically zero motivation for the competition I just want to take part, check off the box and finally have a break for this year. I get through the qualification quite easily, though, I try to climb the first route safely so I make some mistakes but reach the top anyway. The second route suits me better, I fall from the same place as Kony and Adam.

The start of the semifinal on Sunday goes great, I climb two thirds of the route but then slip on a poorly placed foot. I end 7th which was, fortunately, enough for passing to the final.

The final route is amazing, I get through the first half smoothly but then it gets harder and I try to climb strategically and fall under the edge of an overhang. Kuba Konečný adds few more moves and Adam falls from under the Top. So it is the third place for me, I'm quite satisfied. It was hard for me to keep up with Adam and Kuba's pace. In the overall score of the Czech Cup I was at the second place and Kony was first.

Žádné komentáře: