úterý 23. dubna 2019

Kurvafixův Pohár - 30té 8B+

Mezi závody je teď pauza, a tak je čas odskočit si a odreagovat se ve skalách. Nejprve v týdnu razíme na Ostaš, k večeru je stále teplo, moc to nedrží, ale zničím se pěkně. Zkouším hlavně projekt Captain Marvel za cca 8B+, ale ani jednou se mi nepodaří udělat úvodní crux, zbytek už je naladěný.

Captain Marvel

Ve Sloupu je konečně sucho a v pátek jsme v jeskyni. Chci si naladit přelez z Kurvafixe do Poháru Nesmrtelnosti, dnes se trochu déle aktivuji, ale aspoň přicházím na mikroulehčení ve vrchní části boulderu. Úvodní přelez do Kapky jde dnes dobře, takže zkouším v kuse. Hned mám dobré pokusy a padám až v úplném závěru, ještě si to trochu poladím a posílám, zajímavé propojení za 8B+.

Kurvafixův Pohár 8B+

Teď se nabízí přelez z Kurvafixe do Tekutého Štěští, před odjezdem si ještě naladím kroky, další potenciální 8C možná i 8C/C+.


I have a break between the competitions so it's high time to have some fun in the rocks, too. First we go to Ostaš during the week, it's still a bit hot in the evening and it's hard to keep up on the rock, but at least I get exhausted - in a good way. Most of the time I'm trying the Captain Marvel project, about 8B+, but I can't get over the crux at the beginning, the rest is ok.

Finally the rocks in Sloup are dry and on Friday we visit the cave. I want to work on the link between Kurvafix and Pohár Nesmrtelnosti, this time it takes me longer to get into it, but at least I find a little cheat in the top part of the boulder. The first part of the climb goes well today, so I go for the whole thing. The very first attempts are good, I fall from the finish, so I try again and send it. A nice 8B+ climb.

Now it's time for the link betwen Kurvafix and Tekuté Štěští, I try the moves before leaving, it seems like another 8C, maybe even 8C/C+.

Žádné komentáře: