pondělí 25. března 2019

ČP v obtížnosti Praha - 2.místo a Marvel 8A+ FA

Další víkend, další závod: první ČP v obtížnosti v Praze. V sobotu ráno se po čtvrtečním odpoledni v Krasu ještě necítím úplně fresh, ale leze se mi celkem dobře. Dvěmi kvalifikačními cestami proběhnu do Topu a s Kubou Konečným se dělím o první postupové místo do finále. Odpoledne je dlouhé a nudné, pak strávíme tři hodiny v izolaci a konečně přichází finálový pokus. Pěkná cesta, pomalu natéká, odpočívat se moc nevyplácí. Dolézám do závěrečného výlezu, kde se hodně přitvrzuje a stačím mávnout pod Topem. Kuba Konečný plácne Top a vyhrává, já jsem druhý a pro třetí místo si doleze nestárnoucí Kuba Hlaváček.

V neděli se jedeme vyvětrat na Ostaš, je krásně a chladno.

Gulliver

S Kubou Jedlou si zopáknu Monster of Pop a Louis je Monstr. Dnes jsem si s sebou vzal žebřík a čistím linku na Velkém Střecháči - z koncového madla Jamese Bonda vzhůru převisem do dobré rampy. 

Marvel 8A+ by Jedla

Pěkné silové kroky, po pár pokusech přicházím na betu a je vylezeno, Marvel, něco jako 8A+. Půjde to i ze sedu, ale to až příště, až to tu vyschne.

Marvel 8A+

Another weekend, another competition: the first Czech Cup in climbing for difficulty. On Saturday morning I don't feel very fresh after the Thursday in Kras, but I'm doing well. I get to the top of the two qualification routes and share the first place with Kuba Konečný. The afternoon is long and boring, then we spend three hours in the isolation and after that the final comes. The route is very nice and resting is not a good idea, I'm getting pretty swollen. I get to the last part of the route and it's pretty tough. I wave to the top, Kuba Konečný slaps it and wins. I'm second and Kuba Hlaváček is third.

On Sunday we go to Ostaš to get some fresh air, the weather is cold and beautiful.

Together with Kuba Jedla I repeat Monster of Pop and Louis je Monstr. Today I have a ladder with me and I clean the line on Velký Střecháč - from the last bucket of James Bond up through the overhang.
Cool power moves. After several attempts I find a suitable beta and here it goes: Marvel 8A+. It can also be done from sit start, but I'll try it next time, as soon as it gets all dry.

Žádné komentáře: