pondělí 29. srpna 2016

ČP Teplice n/Metují - držím neporazitelnost

Teplice, to jsou vždy jedny z nejlepších závodů sezóny, a to nejen kvůli atmosféře místa, ale hlavně díky lidem, kteří dělají závod velkým zážitkem. Kvalifikací projdu rychle a po půl hodině mám hotovo, daří se mně vylézt všech 6 boulderů na 8 pokusů a zajistit si první postupové místo do večerního finále.

Kvali 3


Kvali 5

Odpoledne máme se Štěpánem autogramiádu u Singing Rock stánku, přicházejí především děti, snad jsme jim dodali trochu motivace do lezení. Ve finále žen dominuje Péťa Růžičková. Na naše finále je park zaplněný diváky a atmosféra je skvělá. Během finále jsem celkem nervózní, kluci v čele se Štěpánem mě dostávají pod tlak a vím, že musím vše vylézt, což se mi naštěstí daří, dávám vše na OS a získávám letošní 5. vítězství v řadě! Druhý je Štěpán a třetí Tomaso Greksák. S Kačkou užijeme večera a už myslíme na trénink a ladění formy na Paříž na Mistrovství světa! 

 Finale 1

Rozhodující trojka

 Finále 4

Stupně vítězů

Nastupující generace


Záznam finále

There is always one of the best competitions of the season in Teplice, not only because of the vibe but also because of the people who make it an amazing experience. I pass the qualification quickly and after half an hour I'm done – all the six boulders climbed in 8 attempts help me to the 1st place and a ticket to the final.

In the afternoon I give some autographs at the Singing Rock stall together with Štěpán, mostly to the children. Maybe we helped them to find some motivation for climbing there? In the women's final Péťa Růžičková is the best. During our final the park is full of people and the atmosphere is great. I'm quite nervous in the final – the guys, led by Štěpán got me under pressure with their performance – I know that I must climb everything, which I fortunately do: I finish all the boulders OS so it's my fifth win in a row! Štěpán is second and Tomaso Greksák third. I enjoy an evening with Kačka and we both already think about the training for the World Championship in Paris!

Žádné komentáře: