pondělí 21. března 2016

ČP Plzeň - 1. místo!

Kolotoč Českého poháru se roztočil o víkendu v Plzni, nová stěna, pěkný prostor a zápal organizátorů sliboval dobrý závod. 

Plzeň

Kvalifikace mě osobně po dlouhé době baví a skvěle si zalezu, tři lehčí bouldery a tři pekla. Tři se mně daří vylézt na OS, dva urvat po několika pokusech a jeden zůstal projektem, se skóre 5t/9p kvalifikaci vyhrávám, druhý je Olda Klapal 3t/3p a pak už se rozhodovalo v pokusech s tím, že na postup bylo potřeba vylézt 3t/10p. 

Nepřelezený kvalifikační boulder


Těžká dvojka

Těžká pětka


Finále si naopak moc neužívám. Bouldery jsou poměrně lehké a z průběhu finále vím, že nesmím chybovat. Dávám si pozor na každý krok a vždy si spíš oddychnu, že jsem trefil program a někde neuklouznul, než abych se radovala z přelezu. Navíc je to trochu boj s kůží, asi si ve finále začnu nosit vodu jako Aočko. Ve trojce jednou zaváhám. Výsledek 4t/5p nakonec stačí na velmi těsné vítězství před Štěpánem, který měl o pokus víc na zóně. Těsně za náma Roman Kučera - ten kluk je pan závodník. 

Finálová trojka

Finálová čtyřka

Stupně vítězů

Velký dík organizátorům za pěknou akci, je super kolik tomu dávají a opravdu jim to šlape dobře!

 V neděli rest v Praze s Kačenkou a rodinkou, dnes už zase plná palba na liště!

Prague

První krok v závodní sezóně se mi tedy vydařil, teď díky ČHS jsou v plánu dvě soustředění a hlavně ladění formy na první svěťák, který proběhne v půli dubna ve Švýcarsku! Taky se těšíte?:)


The Czech Cup started at weekend in Plzeň. The new wall, nice environment and the organizers' enthusiasm promised a good match.

I really enjoyed the qualification – three easy boulders and three from hell. I managed to send three of them OS, two I climbed after several attempts and only one remained unconquered. With score 5t/9p I won the qualification, Olda Klapal was second (3t/3a) and the rest was according to the number of attempts, with score 3t/10a being required to get to the final.

The final wasn't such fun for me. The boulders are quite easy so I know I can't afford mistakes. I watch every my move and instead of being happy after the climb I just feel relieved that I didn't slip and had a good programme. Also my skin gives me a hard time. I hesitate a bit in a boulder number three and my score 4t/5a is enough for a close winning. Štěpán is second, followed by Roman Kučera – Mr. Competitor, I'm telling you.

Huge thanks to the organizers for this event, it's great how much they engage!

1 komentář:

Adam řekl(a)...

Super! Držím na svěťák palce!