neděle 21. září 2014

Solna Jama Session

Po sérií závodů je konečně volný víkend a může se vyrazit na skály. Původně byl na plánu Bor, ale páteční mrak byl proti a tak jsme zvolili Solnou Jámu. Dáváme sraz v Róžance se Štěpánem a Petrou, Magnusem, Vasilem a Dominikem Otou. Skála je lehce zavlhlá, ale po chvíli sušení je to celkem ok. 

Solna Jama

Mým cílem je Gniociarz 8A+/B, což je další ze spojení od místňáka Jerdzeje. Chvilku si rozpomínám program, myslím si že proběhne rychlý přelez, ale ve klíčovém slezu je pořád něco špatně a až asi po 2h mě Gnociarz pouští. 

Gniociarz 8A+/B

Pak ještě proběhnu Tytanovym Pudzianem 8A a Tytanowou Pussilou 7C, obě dávám z první bomby. Kačka bojuje v pravém 6A, které již vylezla, ale teď už druhý výjezd boulder odolal opakování. Kluci válčí v 7C-8A, některá padají, některá odolávají, hlavně že se jim tu celkem líbí. Na závěr ukážeme klukům ještě Zemskou bránu a jedeme dom.


Finally I have a free weekend after a series of competitions, so I can go to the rocks. Initially I planned to go to Bor but Friday climb was against this, so we chose Solna Jama. We meet up with Štěpán and Petra, Magnus, Vasil and Dominik Ota. The rocks are a bit moist but it's quite OK after some drying.

My goal is Gniociarz 8A+/B, which is another from combinations by local Jerdzej. I thought it would be fast but it takes me some time to recall the programm, so I only make it after some 2 hours.


Then I run through Tytanovy Pudzian 8A and Tytanowa Pussila 7C, both at the first attempt. At the end we show the guys Zemska brana and go home.

Žádné komentáře: