neděle 18. srpna 2013

Bor

Po době jsme s Kačkou opět vyrazili na oblíbený Bor. Nejdříve čistíme pár nových kamenů pod Hraničním Přechodem. Vzniká několik lehkých boulderů, ale i jedno 7A a 7C.

 Sex On The Beach 5C

 Jedna z novinek

 Květ Moře 7C FA

Žížala Žvejkatá 6A

Pak jdeme k novému krásnému kamenu Čurda, dávám obě noviky Čurdu 7A i Čuramedána 7B+.

Čuramedán 7B+

Dál pokračujeme do sektoru Kapitán, Kačka pozkouší pár lehčích boulderů a já nalézám do starého projektu na Majáku. Daří se mi najít novou betu a po pár pokusech je projekt vylezen. Riziková Moc 7C+, už je dost vedro tak snad klasa bude sedět.

Riziková Moc 7C+ FA

Riziková Moc 7C+ FA

A jdeme zase zpátky, po cestě se stavím na Mega Skoku na Kostce za 7A+. Je to spíš taková gymnastika než lezení, ale na chvilku mě to pěkně zabavilo. Ale jak u takovýho boulderu s klasou? Ani nevím...

Mega Skok Na Kostce 7A+?

Pokračujeme ke gymnastovi, kde se chvilku poplácám v projektu, který vede přímo nahoru z nástupových chytů Nomena Omena. Poslední zastávkou je kámen Hraniční Přechod. Tu po pár pokusech vylézám další novou kombinaci a to Bezcelní Zónu za 7C. Start v Geserovi a doprava do Cla, trochu morfo záležitost a snad se nic nevylomí.

Bezcelní Zóna 7C FA

Krásný den na Boru s mojí milou:)




Bor

Kačka and I visited popular Bor area again after a while. First, there was some cleaning of some stones below Hraniční Přechod. Several lighter boulders emerged, and even one 7A and one 7C.

Then we went for a great new boulder called Čurda. I sent both new variants - Čurda (7A) and Čuramedán (7B+).

Then we went for Kapitán area. Kačka tried several easier boulders while I started with an old project at Maják. I managed to find a new beta. After a few attempts, the project was finished. Riziková Moc (7C+): It was pretty hot weather so I hope the class is appropriate.

Coming back again, we stopped by Mega skok na kostce (7A+). It's more like gymnastics than climbing, but it was a good fun for a while. But how to estimate the class of this kind of a boulder? No idea...

We went on towards Gymnasta. Some attempts at a vertical project which uses the initial holds known from Nomen Omen. Our last stop was a stone called Hraniční přechod. Sent after a few attempts and there was a new variant: Bezcelní zóna (7C). You start at Geser, then go to the right (Clo). Somewhat morfo thing, no breaking off.

A good day at Bor together with my Significant Other.

Žádné komentáře: