sobota 2. června 2012

RUSTAM 8A+

Chladný ráno mi nedalo a místo učení jsem myslel na lezení venku. Na jaře jsme se Štěpánem očistili parádní projekt Rustam na Staré rasovně a tak valím tam.



Naštěstí nic není mokrýho, zkusím si dolez, kterej jde hned a už ladím prsty v nástupových lištách. Úvodní krok, kterej jsem minule neudělal, pustil dnes třetím pokusem. To bude ten Adamův kampus:) Nicméně problém nastává potom. Buď směna na relativně dobrý liště s shit nohama a nebo věřit noze a kampusnout to. Kampus vyhrál. Po pár pokusech přelézám celý úvodní crux a už nepustím. Klasa 8A+?




Cestou zpátky se ještě stavím v Blansku. Po pár pokusech vylezu Krtka 7B+ a zkouším ještě Fair Play 7C/C+. Dvakrát spadnu ve výlezu a pak už tam ani nedolezu, po půl hoďce se vzdávám a valím dom.



Rustam 8A+
I was restless during a cold morning. Instead of learning, I kept thinking about climbing somewhere outside. I ended up dashing to a marvellous project Rustam located at Stará rasovna which I and Štěpán cleaned in the spring. 

Everything was fortunately dry. I tried the top which was no problem. After that, I was warming up my fingers for the ledges. The first step (which I couldn't do last time) submitted at the third attempt. I guess these are the fruits of exercising at Adam's campus :-) Nevertheless, the next step was a problem. I could either do a quite long ledge with poor feet or believe my feet and try a campus. Campus won. I climbed the whole crux after a few attempts and I never let go. Class: About 8A+?

I made a stop in Blansko on my way back. I climbed Krtek 7B+ and also tried Fair Play 7C/C+. I fell twice from the top and then I wasn't even able to get there so I gave up after like 30 minutes and went home.

Žádné komentáře: