neděle 13. listopadu 2011

Zemská Brána

Dneska jsem se s Verčou vydal na Zemskou bránu okouknout novinku Rituál od Štěpána a hlavně pozkoušet projekt, kterej je téměř vždy mokrej. Jdeme přímo k Rituálu 7C. Rozlezu se v Náboženství za 6B+, který pošle i Verča. Můj OS pokus v Rituálu vypadá asi takhle.

Potom vymejšlím správnou sekvenci pohybů a posílám. Pěkná silovka.


Dál jdeme k projektu. Konečně suchej, jenom nohy jsou trošku mokrý, ale to vadit nebude. Docela dlouho mi trvá než vymyslím všechny kroky a jeden nemůžu udělat. Špička problém vyřeší a díky tomu to docela zlehkne. Prvním ostrým to pošlu.


Nádhernej bouldr po převážně velkých chytech, ale jsou sklopený, tak moc neberou. Honem to jeďte vyzkoušet dokud to je suchý.

Blondýna Z Londýna 7C+

Nakonec se s verčou zajdu na 6C Zemská brána. Po pár pokusech to vyběhne.

Zemská Brána 6C

A zítra? CHIRONICO!:)



Today me and Verča went to Zemská brána to have a look at new Ritual and to try a project that is almost always moist. We go straight to Rituál 7C. I warm up at Náboženství 6B+, Verča send is as well. My OS attempt at Rituál is in the picture.
 Then I think up the right sequence of movements and I send it. Nice power stuff.
 Then we move on to the project. Finally dry, except for the legs but it’s not a problem. It takes me some time to think up all steps and I can’t make one. The forepart resolves the problem and makes the whole thing easier. I send it at the first real attempt.
 A beautiful boulder on mostly big holds.  Go try it while it’s dry.
At the end I go to Zemská brána 6C and she runs it up after a few attempts.
Tomorrow CHRONICO!

Žádné komentáře: