čtvrtek 28. července 2011

Cleaning Otradov

Počasí nic moc, tak se jede na Otradov. Přijíždíme na 11, a Chválič zrovna buší v Teorii Relativity 7C+ a skoro dává. Pak Káťu chytám v jedný 4ce, ale výlez vítězí. Pak jdeme do "novýho" sektoru cca 200m za kamenama okolo Teorie. A děláme několik šestek, 7A,7A+ a moc překný Brutus Kaktus za 7B v převisu.

Honza nás opouští, ale já jdu ještě potrápit projekt z minula. Je trošku chladnějc, takže se v lištách cejtím o něco líp. Po několika pokusech udělám klíčový místo, ale trocha nepozornosti a sem na zemi. No a jak to bejvá, najednou sem v lištách slabší a slabší, kůže opadává, jedna dírka, druhá. Začíná mě to pěkně sr.., což se ukazuje jako pěknej motivační prvek a najednou sem v lištách zase silnější. Celkově teda asi po hodině udělám po druhé klíč a už nepouštím. Název Test Odolnosti a klasu navrhuju na 7C, protože za něco větší zimy to bude určitě o něco lehčí, i když dneska mě to přišlo aspoň na C+.

Valíme k Chváličovy, koupíme záviše 12°, zastřílíme si ze vzduchovky, kde mě a Káťu rozdrtí tým Chváličů.

Ráno dáme hodinovej trénink a jedeme dom, musíme zrestovat na zítřejší Bor:)



The weather is not a big deal so we go to Otradov. We arrive at 11, Chválič is working on Teorie relativity 7C+ and almost makes it. Then I help Káťa in a 4C but the rock wins. The we move on to a "new” sector some 200 m behind the rocks around Teorie. We do a few 6s, 7A, 7A+ and a very nice Brutus kaktus 7B in an overhang.
 Honza leaves us but I go for a project left from the last time. It's a bit colder, so I feel better in the crimps. After a few attepts I make the crucial place but end up falling to the ground after a moment of innatention. And as usual, I get weaker and weaker, the skin is falling off. I start getting angry which proves to be motivational and suddenly I get better in crimps. I make the key for the second time and don’t give up. I name it Test odolnosti and suggest a 7C because it might be a bit easier when it’s colder; today it was at least C+.
 We move on to Chválič, buy a 12° Záviš beer and get beaten by Chválič team in shooting.
 In the morning we have a 1-hour training and go home, we have to relax before tomorrow’s Bor:)

Žádné komentáře: