neděle 2. ledna 2011

Novoroční Škrovád

Zkoušky se blíží, tak jsem se ještě naposledy s Verčou vydal na Škrovád. Rozlézáme se u Cik Caku, kde je Verča hodně blízko k přelezu Fakáče za 6B, bohužel je krátká, tak to leze přes nějaké jebky a to nepouští.

Pak jdeme omrknout novinku od Štěpána, Přání Do Nového Roku 7A, které pošlu na OS. Moc hezký bouldr. Jde se dálů na projekty. Jako první zkouším Krtkovu koloběžku, kde vymýšlím lehčí způsob než Štěpán. Zkoušel jsem to přímo nahoru, doskočit chyt, což je blíž a není to tak těžké. Doskokový chyt je ale malinká lišta, a nepodařilo se mi ji udržet. S tímhle programem to bude tak cca 7C+/8A.

Mezi pokusy v "Koloběžce" zkouším ještě projekt Ride, kde taky vymyslím, nebo spíš objevím, nový chyt, a dávám. Další pěkný kousek, klasa tak 7B+. Bouldry vypadají asi takhle - http://stepanstranik.blogspot.com/2010_12_01_archive.html




This was the last climbing time before the exam period for Martin so he went to Škrovád with Verča. They started at Cik Cak where Verča was close to climb Fakáč 6B, unfortunately she is too short. 

Then they checked the news by Štěpán, Přání Do Nového Roku 7A, which Martin sent  OS. Then he tried  Krtkova koloběžka, where he made up an easier way how to climb it than Štěpán did. His solution was to go straight and then jump - but he didn't manage to grasp the hold. With his programme it would be  about 7C+/8A.

Martin also tried to climb another project, Ride, where he discivered a new hold which helped him to do it. Th grade is about 7B+. The boulder look like this - http://stepanstranik.blogspot.com/2010_12_01_archive.html

Žádné komentáře: