neděle 17. února 2013

Zimní radovánky 5 - Moravský kras (Video zítra)

Po týdnu na horách byl čas opět vyrazit někam zalézt. Původně plánované Chřiby vzdáváme kvůli sněhové nadílce v posledním týdnu a razíme do Krasu. Jedeme na jeskyni u Balcarky a vyplatilo se. Vytyčíme krásnou linii a asi hodinu se prokousáváme jednotlivými kroky. Poté se mi na druhý pokus podaří projekt poslat. Štěpán po další hodině dává taky. Název Zeta Reticulia klasa 8A/A+.



Mezitím co Štěpán pokusuje Zetu, já zkouším přidat dalších pár kroků ze spodu jeskyně. Bohužel následně se vydrolí jeden z chytů a spodní nástup tak ještě ztěžkl. Klasa tak 8C?


 Projekt 8C?

Projekt 8C?

Pak ještě zkouším další projekt tak za 8B+/C?

Projekt 8B+/C?





Winter Fun Vol. 5: Moravian Karst (Video tomorrow)

After a week in the mountains, it was time to go somewhere to climb again. An originally planned trip to Chřiby mountains had to be postponed due to the snow load. We went for the Karst instead. We went for the Balcarka cave and it was a wise decision. After creating a nice line, we were fighting with particular moves for about an hour. Then I managed to send the project at the second attempt. Štěpán joined me as well after the next hour. Name: Zeta Reticulia, class: 8A(+).

While Štěpán was fighting Zeta, I was trying to add a few steps from the lower parts of the cave. Unfortunately, one of the holds broke off so the alternative start became even more difficult. 8C, I guess.

Then, I was also trying another project of class 8B+/C.

Žádné komentáře: