úterý 29. září 2009

Bor 27-28.9.

Tak jsem opět po dlouhé době zavítal na Bor:) Nejprve se rozlézám na Hollywoodu, kde lezu novou linku Jennifer Aniston 6C+. Těžké to je až nahoře a dopad není nejlepší, takže bacha!

Pak pokračujeme na Vězení, které je dnes abnormálně suché. Zkouším projekt napravo od Práva Útrpného. Tři těžké kroky + 7B. Ze začátku mi to moc nejde, ale postupem času přicházím na ten správný algoritmus a za povzbuzování Olina a Silvy dávám. Uťatá Hlava, něco okolo 7C/C+.





Pak se jde na Šmoulov. Tady zkouším kolmáčové projekty a padá jeden z nich - 6B. Pak se jde k Hospodě u Pivrnce, kde čistím z lana nový kámen Krčma a přelézám tři nové bouldry - Tuplák 7A+, Pro Chudého Pocestného 6C a Hnáta Z Ptáka 7A. Pro dnešek stačilo.

Druhý den se rozlézáme pod hraničním přechodem na lehkých kolmáčích 5A-6B+? Pak se jdu kouknout na nový kámen hned pod Obchoďákem. Lezu tři lehké bouldry a zkouším projekt, kde mi pořád nejde ustát malá noha a celkově mi to moc nejde. Nakonec si ještě zarazím pod kotník kousek klacku. Pak se jde znova na Vězení, kde zkouším další těžký (a moc pěkný) projekt. Nachází se nalevo od převisu. Scénář ze včerejška se opakuje. Prison Break 7C. Nakonec ještě zkouším projekt Naplivu na vaše hroby, lehce se v něm lepším, ale na úspěch to zdaleka nestačí.



After long time Martin got to Bor again. As a warm up he chose a new line called Jennifer Aniston 6C+ on Hollywood stone. The hardest part comes near the top, so be careful!

After that Martin continues at Vězení stone, enormously dry today, where he tries a project on the right from Právo Útrpné. It takes some time but then, encouraged by Olin and Silva, he gets to the top - Uťatá Hlava, about 7C/C+.

Then they go to Šmoulov. Martin climbs a 6B there. At Hospoda u Pivrnce Martin cleans a new block, Krčma, and climbs three new boulders - Tuplák 7A+, Pro Chudého Pocestného 6C and Hnáta Z Ptáka 7A.

The next day they begin with climbing 5A-6B+? and then Martin checks new projects. After three easy boulders he tries the project which he cannot get over. So he tries something else at Vězení on the left of an overhang. Finally he sends it Prison Break 7C. In the end he tries Naplivu na vaše hroby, there is some progress but so far not enough for success.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Awesome issues here. I'm very happy to look your article. Thanks a lot and I am having a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

Check out my web page ... new cellulite treatment