úterý 20. listopadu 2018

Sloup ve tmě - Nápoj Lásky SD 8B FA

Na pondělí máme naplánovanou sloupskou jeskyni se Štěpánem a Kozlem. V práci končím dříve a jsem v jeskyni první. Na rozlez dávám Attention it's Chris SD 8A, chvíli mi trvá než zahřeju prsty, ale pak Štěpánovým způsobem posílám. Přesunuji se do jeskyně na pěknou novinku Nápoj Lásky za 8A+. 

Sloupský playground

Zkouším Fleš po svém, špičku neriskuji, ale rozkozím se, to nezafunguje a Fleš je v čudu. Hned zkusím špičku a ta drží, doráží Štěpán a přelézám. Za mě je to lehčí - 8A/+? Dále ladíme SD variantu. Úvodní kroky jsou společné s Tekutým Štěstím, ale beta je jiná, protože se odbočuje. Štěpán dá pěkný první pokus, já taky, ale zamrzám. Druhý je horší a třetím je vylezeno. Pěkná linka za 8B.

Nápoj Lásky SD 8B

Světla svítí, doráží Kozel a je blízko k přelezu Kurvafixe, Štěpán probuje Nápoj Lásky ze sedu, kde se mu více či méně daří a já ještě zkouším projekt dál vlevo v jeskyni, který Štěpán očistil. Další pěkná silová linka, kterou se mi daří rozklíčovat ještě před zhasnutím světel, ale na kusovku už to dnes není, klasa cca 8B, tak zase někdy.


Štěpán, Kozel and me are planning to have a session in the Sloup cave on Monday. I end in the work earlier and arrive first. As a warm up I climb Attention it's Chris SD 8A. It takes a while to warm up the fingers but then I send it Štěpán's way. I move to the cave to a new boulder - Nápoj Lásky 8A+.

I try the flash my way, I don't want to risk the toe, but it doesn't work out well and the flash is gone. So I try the toe instead and it's better, Štěpán comes and I finish. I guess it's a bit easier - an 8A/+, perhaps? We work on the SD version, the initial moves are the same as in Tekuté Štěstí but the beta is different. Štěpán makes a good first attempt and so do I but then I freeze. The second attempt is a bit worse and the third one the successful one. A nice 8B line it is.

The lights are shining, Kozel arrives and is very close to finishing Kurvafix, Štěpán tries Nápoj Lásky from sitting, he's doing okay, and I'm trying the project deeper in the cave, which Štěpán cleaned earlier. Another great power line, to which I find the solution right before the lights go off, but I don't manage to climb the whole thing at once today. The grade is about an 8B, so see you later.

Žádné komentáře: