sobota 28. dubna 2012

SP Vídeň - 8.místo

Mým druhým Svěťákem byl ten ve Vídni. V páteční kvalifikaci se mi podařilo vylézt tři bouldery OS a jeden na pátý pokus. Dalo mi to 15-19.místo, takže akorát postup do semifinále. Ondra Nevělík skončil na 45.místě, nicméně k postupu stačilo dát o tři pokusy na top méně, Petra Růžičková 36-37, Karolína Nevělíková a Silva Rajfová na 39-42.místě. Večer valíme až dolezou baby valíme dom, do Brna dojíždíme po půlnoci a já nabuzenej redbullama až do tří nemůžu usnout. V šest vstávačka a zpět do Vídně. Rozlezu se a na kampusu se cítím silněji než včera. Na řadu jdu sedmý. První boulder byl postavenej přímo pro mě, super silovka. Prvním pokusem pohladím zónu, druhej temno, třetím držím zónu, pomalu útočím po Topu trocha nepozornosti, smekne noha a sem dole. Dvojka to je čistej boj o zónu, snažím se aspoň na dvě vteřiny položit jeden prst zespodu "zónovýho" chytu, daří se a zóna je moje. V trojce pošlu zónu prvním, ale pak konec. Zkouším to ještě zprava, ale to vyjde vniveč. Když dojdu ke čtyřce, je mi jasný, že to bude zase boj o zónu. Pomalu přicházím na program a sedmým pokusem držím zónu. Celkově 4 zóny na 14 pokusů. Zbytek pole taky bojuje o zóny, jenom tři siláci vyběhnou jedničku. Už to vypadá že by mohl vyjít postup do finále, ale předposlední lezecoucí Jeremy Bonder vyleze neskutečně čtyřku ve který byli všichni marní, moje šance jsou pryč. Celkově spokojenost, 8.místo je bomba, ale finále bylo jako v minulém roku hodně blízko!:) Takže let´s go to Innsbruck?

 Semi #1

 Semi #2

Semi#3








World Cup Vienna: 8th place

My second world cup attendance was the one in Vienna. During Friday's preliminary rounds, I managed to climb three boulders on the first and another one at the fifth attempt. It was good for a 15-19th place, so just enough for the semifinals. Ondra Nevělík ended up the 45th (he was three attempts behind), Petra Růžičková the 36-37th, Karolína Nevělíková and Silva Rajfová 39-42nd. As soon as the girls had finished, we were heading home. We arrived in Brno in midnight time. I was energized by all those RedBulls so I couldn't fall asleep before 3 o'clock. Another wake-up call at 6 and a journey back to Vienna. I warmed up at a campus and felt stronger than the day before. I was the seventh one to take turn. The first boulder was built right for me, a great power thing. On the third attempt, my foot couldn't hold it and there I was lying on the floor. Number two was a direct fight for the zone, it went just well. On number three, I sent a zone at the first attempt but that was about it. I also tried it from the right side but it was in vain. Number four was another fight for the zone. Slowly discovering the program, I won the zone at the 7th attempt. Overall, 4 zones at 14 attempts. The rest did it in a similar way, only three strong guys sent it at the first one. It looked very promising but Jeremy Bonder managed to climb number four in an absolutely amazing way (while the others were totally lame there) so my chances disappeared. Overall: I am satisfied, 8th place is awesome. But the finals were so close! :-) And now - Innsbruck?

3 komentáře:

Adam řekl(a)...

koukal jsem na to a už jsem to chtěl vypnout, s tím že máš finále v kapse. To je holt fakt smůla, ale dobře, e jsi namotivovaný na další závody. Takže do toho Innsbrucku jedeš jo? jinak se schůzí to vypadá špatně příští týden, jsem v brně až od čtvrtka a navíc je svátek.

NOO NOO řekl(a)...

Holt se musí ještě posílit;) Chtěl bych, po Dragomeru se mi ani nechtělo ale todle byl pořádnej impuls;) JO budeš tu přes víkend? bychom mohli zajít třeba v neděli?

Adam řekl(a)...

nebudu, jedu edo brna jen na ctvrtek a pátek, tak možná ten čtvrtek by šel... kdyžtak se jeste domluvime