neděle 1. dubna 2012

Holštejn a Blansko

Dneska jsme navštívili Holštejn a "Blanenský objev". Vzal jsem i lano, ale na to nakonec ani nedošlo. Pozkoušel jsem hodně Adoušových kotlů, , z nichž padl jen Traverz 7B+/C, ale se Štěpánem jsme se shodli spíš na 7C+. Zk Ale krásný lezení, po na kras velmi nezvykle velkých chytech. Zkusil jsem i jeden projekt, bohužel klíčový chyt vypadá že se ulomí.

 Traverz 7C+

 Traverz 7C+



 Projekt 7C?

Adam v projektu

Dnešní Holštejn

Pat a Mat pod 8B
Po pár hodniách lezení to vzdáváme, jdeme na topinku a po cestě do Brna se stavíme ještě v Blansku. Podaří se mi dolézt  asi nejhezčí boulder na kamenu Poctu Jardovi 7C a naprogramovat Svatýho Grále 8A a Bohuše 7C+.

 Pocta Jardovi 7C

  Pocta Jardovi 7C

Bohuš 7C+




Holštejn and Blansko


Today we visited Holštejn and "the Discovery of Blansko". I even took a rope, but in the end, we didn't need it. I explored a lot of Adouš' basins, of which I conquered only Traverz 7B+/C (more like 7C+ according to my and Štěpán's estimates). Climbing was great, though, with exceptionally large holds (for a krast). I even tried a project, but a crucial hold seemed likely to snap off.

We gave up after a few hours of climbing, we went for a toast. On our way to Brno, we also made a stop at Blansko. I succeeded at probably the most beautiful boulder in the area, Pocta Jardovi (7C) and I also programmed my moves at Svatý grál (8A) and Bohuš (7C+).

5 komentářů:

Adam řekl(a)...

Koukám, že ten Bohuš taky šel nahoru nebo ne? Jinak gratulace k práskům...

NOO NOO řekl(a)...

Bohuš startuje jako 7Ačka a jde přes tu vrchní oblinku do Jardy, s tím že se držíš i na té polici dole...;)

Adam řekl(a)...

To vím, myslím tím, že to bylo 7C a teď je to C+... nebo to bylo tak i předtím?

NOO NOO řekl(a)...

Jo, bylo to C. Stepan dostal rozum:)

Jak zhubnout řekl(a)...

Tam to vypadá táák nádherně.