neděle 22. dubna 2012

SP Log Dragomer

V pátek vyrážíme s Ondrou Nevělíkem, Karolínou Nevělíkovou, Petrou Růžičkovou a Silvou Rajfovou na druhý světový pohár (první v Číně) do slovinského Log Dragomeru. Po příjezdu se ubytujeme, zajdem na registraci, kde každý dostaneme triko ze závodů.

V sobotu ráno jdeme s Ondrou na věc. Vylezu 2 bouldery na 5 pokusů a to je málo. Skončím 34 ze 71. Ondra 57. Bouldry zvláštní, clověk cítí sílu ale ta není potřeba, žádná naše 45°, co mi nešlo tak takový ladění, kolmáč a průtlak, ale jak to trénovat? V tom mi rupne v kolenu, do večera to ještě ani necítím, ale teď v neděli to bolí dost, tak snad to přejde, příští týden máme pokus na vylepšení umístění ve Vídni. Holkám se taky moc nedaří, jenom Petra Růžičková měla semi docela blízko. Petra 29-30, Silva 40, Karol 45. Jinak závody nádherný, všechno klapalo, občerstvení, krásná lokalita.V Dragomeru už nemáme co dělat, tak valíme dom. Takže next week?:)

Foto By Andreas Nevelik





SP Log Dragomer

On Friday, I, Ondra Nevělík, Karolína Nevělíková, Petra Růžičková, and Silva Rajfová set off to Log Deagomer in Slovenia where the 2nd World Cup was taking place (The 1st one was in China). We checked in and sorted out our accommodation upon arrival. Everyone got a custom t-shirt.

On Saturday morning, I and Ondra went for it. I did 2 boulders at 5 attempts, which is not enough. I ended up the 34th (out of 71). Ondra was the 57th. The boulders were strange. One felt the power but it was useless. There were no well-known 45°s. What I wasn't good at were the precise and the vertical pieces. How is one supposed to train for these, though? Suddenly, me knee snapped. I had no probems with that until the evening but it is quite bad now on Sunday. I hope it will go away because there is the next chance for ranking improvement in Vienna the next week. The girls couldn't get over very much, too. Only Petra Růžičková did almost just well for the semifinals. Petra was the 29-30th, Silva the 40th, Karol the 45th. Anyway, the race was awesome, everything was going well, refreshments served, a beatiful location.Well, than there was nothing much to do in Dragomer so we were rushing home. So: Next week? :-)

1 komentář:

Adam řekl(a)...

Na VUTučku jsou kolmáče, tak už se těším, jak v nich tebe a Ondru uvidím bušit:D Tak snad ve Vídni to sedne a konečně klapne to finále;)