sobota 14. listopadu 2009

Oldříš

Tak jsme zase po dlouhé době zavítali na bouldering okolo Poličky. Na Lubné se scházíme s Vildou a Katkou, je to tu ale mokré, tak přejíždíme na Oldříš. První zastávkou je kámen, kde vede Patonáda apod. Slunko krásně svítí, a tak moc dlouho neotálíme a bouldry začínají pomalu padat. Katka to jen okukuje.





Pak jdeme na Bramboru. Mně se daří přelézt Špatný morál 6B, bez kamene dole takže teď tak 6C+. Štěpa si opakuje Dlouhého dlouhána 7A, Katka leze 6B kousek vedle.



Mezitím náš climbing team doplňuje Chválič. Pak se jde na Ufonátora 7B. Vilda tuhle krutou lištovačku po chvilce docela suše dává, Štěpovi to moc nejde. Já s Honzou fotíme.



Nakonec jdeme "do" Jeskyně. Vilda kousek vedle hezky dává Všechno Hezké Jednou Skončí 7B, a pak možná nejhezčí boulder oblasti, Mňau 7B OS. S Honzou zkoušíme morfo projekt, zkoušíme to doprava, s nohama vlevo, prostě nějak ojebat, ale nic není dost schůdné. Káťa za našimi zády zkouší traverzové 6B+, ale u konce je to prý moc těžké.

Nakonec zabušíme u Honzy na bouldrovce a jede se dom.


After some time Martin adn his borther Štěpán wentto the bouldering area near Polička again. At Lubná they met Vilda and Katka but as everything was wet there they had to move to Oldříš.

After a warm up at the stone where Patonáda is they go to Brambora where Martin climbs Špatný morál 6B, slightly simplified, so the difficulty is about 6C+. Štěpa repeats Dlouhý dlouhán 7A and Katka does a nearby 6B.

In the meantime they are joined by Honya Chvála and they all go to Ufonátor 7B which Vilda climbs without any problem. Štěpán tries the same but in vain and Honza with Martin are taking photos.


In the end they go to Jeskyně. Vilda does Všechno Hezké Jednou Skončí 7B and after that he climbs Mňau 7B OS. Martin and Honya are trying a morfo project but no solution seems to work. Káťa tries a travers - 6B+ but it's too difficult for her.

The whole session ends at Honza's gym.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

velmi zajimave, diky