pondělí 30. listopadu 2009

Mejcup 2009!!

Letošní Mejcup opět nezklamal, pohoda, kupa lidí, supr atmosféra..

Sjelo se okolo 170 lidí, kteří se prali v 21 kvalifikačních bouldrech o postup do finále. Mně se podařilo přelézt skoro všechno, až na jeden červený bouldr a dva zelené. Hodilo mi to třetí postupové místo. Jinak styl kvalifikace se mi moc líbil, možná jen na rajčeti bylo časem docela nedýchatelno, ale to jsem tam už naštěstí nebyl. Do finále postoupil i Štěpa, bratři Švubovci, Chválič, Áda...

Finále začínaly baby a bouldry se klukům dost povedly. Všechno docela jasné, máš na to, nebo ne. No, možná až na záludný třetí profil, který měla jako jediná na spadnutí asi jen Věrka Kostruhová. Vyhrála Nelly Kudrová, o vlásek před Katkou Pavlovičovou a Věrkou Kostruhovou. V mezipřestávce proběhly na pódiu nějaké břišní tance a mohli jsme jít na to. Naše bouldry byly taky povedené, každý šel vylézt a hezky jsme se nakonec rozřadili. Áda už počtvrté (?) vyhrál, druhý skončil Ondra Švub a já již potřetí - třetí :) Nedal jsem jen čtyřku, blbé průtlaky, asi bychom měli začít jezdit víc do Loučovic. Štěpa s Jirousem si hezky ve finále polepšili a skončili 4., resp. 5. místě. Následovala skvělá afterparty! (pozor na Monrouovy pěsti! ;))


This year's Mejcup was as good as always. About 170 people took part in it and competed on 21 qualifying boulders. Except for one red and two green boulders Martin climbed everything, ended up third and got to the final. The other finalists were for example his brother Štěpán, Švub brothers, Honza Chvála, Áda...

The girls' final went first. Everything depended on strength and persistence, except for the tricky third profile. Věrka Kostruhová was the only one who nearly managed to climb it. The winner was Nelly Kudrová, followed closely by Katka Pavlovičová and Věrka Kostruhová.

NaThe boys' boulders were nice as well, all being manageable. Áda won for about the fourth time, Ondra Švub was second and Martin third (for the third time :)Štěpa and Jirous improved their score in the final and they ended up fourth and fifth. All was finished by a great afterparty.

Žádné komentáře: