čtvrtek 25. června 2009

Tréninkově na Škrovádě

Dnes se počasí konečně lehce umoudřilo, neváhal jsem proto a vyrazil lézt. Přemýšlel jsem, co by mohlo být suché, a Škrovád tak byl jasnou volbou, i když už tady mám skoro všechno přelezené.

Chtěl jsem si zkusit projekt (viz. článek níže), ale ten byl mokrý, tak jsem tréninkově opakoval starší věci a vylezl jednu novou variantu.

Když přijíždím ke skalám, je krásně slunečno, tak jdu na to. No jo, jenže zjišťuji, že jsem si, já blbec, vzal dvě levé lezečky, takže se lezlo podstatně hůř. Ale dalo se.

Během hodiny opakuji bouldry - Moucha Tse - Tse 7A+ 2p., Moucha 2v1 7A+ 1p., Na Medvěda 7A 1p., Pochod Římanů 7A 2p., Pochod Římanů Direkt 7A+ 3p., Kazatel 7B 3p., Číňanka 7B+ 5p. Plus hodinu zkouším a nakonec dávám Mouchu na Zdi direct low 7C. Leze se jako Moucha na Zdi, ale z velkých děr se nejde nahoru, ale doprava. Je to jakoby Moucha 2v1 naopak. Rozhodně pěkná silovka na trénink, ale do průvodce asi zbytečný bouldr.

Ze skal mě vyhání blížící se bouřka, a tak, s pěkně prolezenými prsty, spokojeně odjíždím domů.

After a change in weather Martin took the opportunity to go climbing. As his destination he chose Škrovád for it was dry.

At first he wanted to try his project (see one of his earlier articles) but when he found out that the stone was wet, he decided to do some older stuff to keep fit and he climbed a new variety as well.

During this session he climbed the following boulders: Moucha Tse - Tse 7A+ 2p., Moucha 2v1 7A+ 1p., Na Medvěda 7A 1p., Pochod Římanů 7A 2p., Pochod Římanů Direkt 7A+ 3p., Kazatel 7B 3p., Číňanka 7B+ 5p. Also, after about an hour of attempts, he succeeded in climbing Moucha na Zdi direct low 7C which he refers to as a nice boulder for training but probably not significant enough to be included in a guide. Martin’s session was then ended by coming storm.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

What's up Dear, are you really visiting this web page on a regular basis, if so after that you will definitely obtain good know-how.
My web site - www.tawaji.com

Anonymní řekl(a)...

What's up Dear, are you really visiting this web page on a regular basis, if so after that you will definitely obtain good know-how.
My webpage :: www.tawaji.com