pondělí 8. června 2009

Mokrý Bor :(

Opět jsem se vydal na Bor... Tentokrát sám. První zastávku dělám u staronového boulderu Nesnesitelného Mravkolva, je to lehce mokré, ale dá se. Takže zkouším a po pár pokusech dávám. Pak se jdu podívat na H2O, ale je to mokré, pokračuju dál do kopce čistit. Jenže skoro všechno je mokré a čistit se moc nedá. Nakonec alespoň čistím a suším krásnou převislou hranu a po několika pokusech ji dávám. Poklad Nibelungů 7B+.




Pak jdu omrknout Barandov, chvilku trápím projekt, ale nic. Jdu se podívat na Ďáblovo Zlo SD 7B+ a za povzbuzování mírného deště se po chvíli objevuji na vrcholu. 7B+ asi sedí.

Koukám po okolních kamenech, co a jak, a nakonec se rozhodnu očistit Obchoďák (pojmenováno na počest velké K ;). Udělal jsem dvě lajny, pravá hrana Hurá na nákupy 6B a vlevo přes díru a malou pusinku - Bez peněz do obchodu nelez 6C+.



Pak se jdu podívat úplně na druhou stranu kopce. Po cestě ještě dělám jedno 6C+ na neznámý kámen.(ale vede tam Lump apod.) A pokračuju vstříc turistice. Potkávám plno kamenů, ale všechny jsou takové... no, nic moc.

Nakonec jsem se ještě zastavil u kamene vyhlédnutého z dřívějška, Šmoulov. Tady jsem měl vyhlédnuté tak 7C, ale potom, co se do toho navěšuju, klasa prudce klesá. Nakonec 7A+ - TaŤka Šmoula. Ještě čistím pár lehkých věcí a spokojeně jdu k autu.

A teď hurá na Malorku a DWS-KA:))

Žádné komentáře: