pondělí 29. listopadu 2021

Bahra - Sektor Gulag

Předpověď počasí na následující týden není příznivá, a tak v sobotu ráno razím do Bahry. Je krásně sucho, zima, super podmínka. Až se trochu zahřeju jdu do Bulldoga za 8A, super kroky, pouští rychle na druhý ostrý pokus. Hned vedle je campusový boulder Kung Fu 8A+ od Roberta Leistnera. Chvíli se mi nedaří udělat úvodní náskok, přezuju lezečku na měkkou, jen se opřu do oblinky a hned doskočím. Vymyslím ještě krok nahoru do hrany, kam se pěkně vytáhnu přes levou špičku, a hned přelézám. 

Bulldog 8A

Kung Fu 8A+

Napadá mě ještě udělat propojku, z Bulldoga přelézt do Kung Fu. Zdá se, že to nebude až takový problém, ale nakonec asi dvě hodiny ladím. Lezu to přes mikro přídrž, nohy jsou špatné a pořád si myslím, že to půjde nějak lehce přelézt. Na to jsem ale nepřišel a bylo potřeba jen zabrat. Přelez se nakonec povedl hned na druhý ostrý pokus a vlastně mi to nepřišlo až tak hrozné, takže Tai Lung 8B

Tai Lung 8B

Nalezu ještě do boulderu Ost za 8A+, do kterého se napojuje Hinterland. Ale tady nechápu nic, možná se něco ulomilo, těžko říct.
 
 
The weather forecast for the following week is not good, so I set off to Bahratal on Saturday. The conditions are awesome, it's dry and cold. After the warm up I go for Bulldog 8A, the moves are pretty cool and I finish at the second attempt. Next to it there's a campus Kung Fu 8A+ boulder by Robert Leistner. At first I struggle with the initial jump, but once I put on a softer pair of climbing shoes the trouble is gone. I figure out how to make the move to the edge with my left toe and I'm up.

I guess it could be possible to make a link between Bulldog and Kung Fu, it seems that it won't be a problem, but in the end it takes about two hours. The holds are tiny and the feet are bad. But I still think there is some good way to climb it. I don't find it, though, so I need to use power. Eventually, I succeed and I don't really think it was so hard. I call it Tai Lung 8B.

I also start climbing Ost 8A+, connected with Hinterland. But I don't get it at all, maybe something has broken off or so...

Žádné komentáře: