úterý 6. října 2020

MČR v lezení na obtížnost Praha - 3.místo

I přes veškerá omezení panující v této době se naštěstí  na Pražském BigWallu podařilo uspořádat MČR v lezení na obtížnost. Cítím se výborně a obě kvalifikační cesty společně s Kubou Konečným topuji, druhá – ta lehčí – mi dá celkem zabrat. Lezu po Adamovi, který za polovinou cesty smekl, a tak lezu hodně opatrně. 

Finále se odehrává v komorní atmosféře, nádherná cesta, ale nedaří se mi správně se nahecovat, končím pod stropem, kde jdu špatně rukama, vrátit se nejde, snažím se vyměnit na malé liště, to se nedaří a jdu k zemi. Stejně se zapykal i Šimon Potůček. Adam brutálně zabral a vykřižoval, Kuba Konečný jako jediný trefil správný postup – pěkná skrytá past. I přesto můj výkon stačil na 3. místo za Adamem a druhým Kubou Konečným, a celkové 1. místo v Českém poháru.

Finále by David Stella


Záznam z Finále


Thankfully, despite all the current restrictions the Czech Champinoship in climbing for difficulty took place at the BigWall in Prague. I feel great and climb to the tops of the two qualification routes, and so does Kuba Konečný. The second route, the easier one, is pretty tricky, I climb after Adam who has just slipped in the middle of it, co I'm really careful.

The final is quite intimate and the route is amazing but I can't really get into it. I find myself stuck under the ceiling and I can't go back so I try to switch hands on a small ledge, ot doesn't work and I fall down. Šimon Potůček made the same mistake as I, Adam put some elbow grease and got through and Kuba Konečný was the only one who found the right solution – it was a good hidden trap. My performance was good enough to earn me the 3rd place, after the winner Adam and Kuba Konečný who was second. And overall, I am the 1st in the Czech Cup score.

Žádné komentáře: