středa 23. září 2020

Routesetting na hangáru a odpoledne na Holštejně

Včera vyměním na jeden den práci na ČHMÚ za routesetting na Hangáru, po 10 postavených boulderech balíme se Štěpánem lezečky a jedeme zabušit do Lidomorny na Holštejn. 

Hangar routesetting

Nejprve dáváme rychle novinku Gymnastik 8A+, oba shodně na druhý pokus, klasa je spíše lehké 8A. Štěpán jde na Leda Kost, kde má jeden pěkný pokus, já zkouším a po několika nálezech přidávám Sitstart ke Gymnastikovi - Super Human za 8B/+. Dám si jeden pokus do Když je v Pekle Neděle 8B, ale na to už není power ani podmínka na malou lištu v závěru.

Super Human 8B/+ - Holštejn
 

Yesterday I spent my day by routesetting at Hangár instead of working at the Czech Hydrometeorological Institute. After building 10 boulders Štěpán and me grab our climbing shoes and go to Holštejn to have a session at Lidomorna.

We start with a new Gymnastik 8A+ boulder, both of us finish it at the second attempt, the grade is more of an easy 8A. Štěpán goes to Leda Kost and one of his attempts looks really promising. I try the sit start of Gymnastik - Super Human 8B/+, which I finish several attempts later. I also try Když je v Pekle Neděle 8B, but I already lack both power and good conditions.

Žádné komentáře: