pátek 2. ledna 2015

Jak na nový rok tak po celý rok

Po svátečních dnech jsme s Kačkou vyrazili na Bor. Bez větších úspěchů proběhnu Kouzelnou Flétnou 8B a projektem pod Doktorem Housem, Kačka skoro dává Bobule 

 Bobule 6A

Dr. 8A+?

Silvestr vyrážíme strávit do Budapešti, po cestě tam i zpět se stavujeme na Koenigshoehle blízko Vídně. 30tého je velká kosa cca -7°C, dlouho se musíme zahřívat, všechno mrzne. Daří se mi udolat Hormonreglera 7C a prodloužení Hormonstau 8A. Zkouším ještě 12 feet under, těžké 8A kde být dlouhý je velkou výhodou (přelezce měl skoro 2 metry). Dlouho hledám správnou betu a tu nacházím až na Nový rok. Na Nový rok je už i tepleji a lezení je příjemnější. 12 feet under je jasný a tak hned zkouším propojku Hormonstau a právě 12 feet under, což dává dohromady 8B+. Pár pokusů mám dobrých, ale pořád trošku něco chybí, síly rychle ubývají. Kačka zkouší dvě 6A, bojuje pěkně, ale obě jsou nad její síly. Tak brzy se budeme muset vrátit.


 Hormonregler 7C

 "Summer" 8B+

Výhled z hradu u Koenigshoehle 

Budapest


After festive days me and Kačka visited Bor. I run through Kouzelná Flétna and a project under Doktor House without any major success, Kačka almost sends Bobule.

We are off to spend the New Year's Eve in Budapest, and on the way there and back ve visit Koenighshoehle near Vienna. It is really cold on the 30th, -7°C, we have to warm up for a long time, everything is frozen. I defeat Hormonregler 7C and an extension to Hormonstau 8A. I also try 12 feet under, a difficult 8A, where being tall is a great asset (the first-climber was almost 2 meters tall). I look for the correct beta for a long time, and only find it on the New Year Day. It is also warmer on the New Year and climbing is more pleasant. 12 feet under is clear, so I try a connection of Hormonstau and 12 feet under, which makes it an 8B+ together. I have some good attempts but something is still missing and I am getting weaker. Kačka tries two 6As, fights nicely but they are harder than she can manage. So we will have to come back soon.



Žádné komentáře: