úterý 17. prosince 2013

Between Monsters

Server 8a.nu uveřejnil tabulku s nejvyšším počtem přelezů boulderů 8A a výš všech zalogovaných boulderistů světa. Se svými 97 kousky jsem se umístil na 2 místě za Jimmy Webbem. Za mnou jsou jména jako Robinson či Woods, ale je třeba poznamenat, že tito nejlepší boulderisti světa se více zaměřují na přelezy těch nejtěžších prásků  a těm "lehčím" nevěnují tolik času. I tak, příjemný pocit.:)


www.8a.nu

8a.nu server has published a table with the highest number of climbs of 8A and highher boulders of all world's boulder climbers who are registered. With my 97 pieces I am on the 2nd place behind Jimmy Webb. Behind me there are names such as Robinson or Woods but it has to be said that these best world's boulder climbers concentrate on climbing the most difficult ones and do not dedicate that much time to the "easier" ones. Despite that, a nice feeling :)

6 komentářů:

Momo řekl(a)...

JOO jsem koukala, hustěě ;)

Adam řekl(a)...

Marťas, tak letos jedeš na stovku ne?:)

NOO NOO řekl(a)...

Už to as inestíhám..:-/ :) poslední možnost bude na severu, jedeme tam na dva dny před silvestrem na černej bivak, tak uvidíme..:) vy jste tam prej teĎ byly, jak se dařilo?:)

Adam řekl(a)...

to dáš;) hele já teď pár víkendů nikde nebyl, takže to si asi pleteš s někým jiným...

NOO NOO řekl(a)...

drby...:)

Anonymní řekl(a)...

Gratuluju! A koukej už konečně prásknout nějaké to 8céčko :)
Ondráš