úterý 7. března 2023

Sklapsko - nová převislá deska - 8A+/B Flash a 8B FA

 V sobotu mě Štěpán bere do Sklapska na nový cca 60°převis. Po rozlezu jdu na flash pokus Moravské Orlice 8A+/B a daří se mi Flash! Náskok do jebky, pak se zpevnit a těžká špička. 

Moravská Orlice 8A+/B Flash

Dále dáváme Monument Slávy 7C+ a zaměřujeme se na projekt středem převisu přes malé jebky. Na pohled si říkáme, jestli to vůbec půjde, ale po pár nálezech je jasné, že to až takové peklo nebude a nakonec se mi podaří i celkem rychlý přelez - Choceňský Sklep 8B

Choceňský Sklep 8B FA

Přidáváme ještě variantu: levý nález do Choceňského sklepa za 8A+, já si ještě tréninkově projektuji Choceňský Sklep s omezením a jedeme domů – krásné sluneční ráno ve skalách.

 

On Saturday Štěpán took me to Sklapsko to a new 60° overhang. After the warm-up I try the flash climb of Moravská Orlice 8A+/B and I'm successful!

We also send Monument Slávy 7C+ and then we focus on the project through the middle of the overhang over tiny hods. At first we wonder whether it's even possible to climb that, but after several attempts it's clear that it's not that bad and in the end I'm even done quite quickly - Choceňský Sklep 8B.

We also add a new version, Choceňský sklep with start from the left, the grade is 8A+. Then I work on Choceňský Sklep just for fun and then we go home after a beautiful sunny morning outdoors.

Žádné komentáře: