pondělí 25. července 2022

SP Briancon 21.místo

Série Světových pohárů pokračovala v Brianconu. Daří se mi projít kvalifikačním kolem do semifinále, v první bouldrovější cestě končím na sdíleném 9. místě, druhou, vytrvalostnější cestu lezu až o půl páté odpoledne, částečně na sluníčku, a dosahuji 38. pozice. 

Kvalifikace by Petr Chodura

Chvilka odpočinku a už jsem opět v izolaci ve večerním semifinále. Semifinále je opět vytrvalostnější, dělám pár chybiček a končím na 21. místě. Z postupu do semifinále mám radost, i když výkon mohl být o něco málo lepší – stále je na čem pracovat. A teď ROCKMASTER.

Semifinále by Petr Chodura

The World Cup series continued in Briancon. I manage to get through the qualifying round to the semifinal, in the first bouldering route I earn a shared 9th place and start climbing the second route, which is more focused on endurance at 4:30 p.m., partly in the sun, and I reach 38th place.

I take a moment of rest and then I go to isolation again. Again, the semifinal is mostly about endurance, I make several mistakes and end up at the 21st place. I am happy to have passed to the semifinal, though my performance could have been a little better, there are still some things to work on. And now let's get ready to the ROCKMASTER event.

Žádné komentáře: