pondělí 22. ledna 2018

10 boy BRNO - 12 374 bodů

Ve čtvrtek nastal čas druhého letošního desetiboje, tentokrát v Brně na Hudy stěně. Kluci mučidla skvěle připravili, byla tam i pěkná přednáška od Ivči Vejmolové a kruté finále, škoda jen, že nebylo tolik diváků/závodníků, kde jste byli, Brňáci? 


Desetiboj probíhal v trochu vyšším tempu než v Ostravě a celkově se dá konstatovat, že borci z Ostravy roznesli borce z Brna na kopytech, zvítězil "Pražák" Richard Pařil s 6 840 body, druhý byl Kryštof Lebeda a na třetím místě ukázala Verča Šimková, že campus není jen záležitost pro chalany.

Z pohledu otců zakladatelů se jednalo o rekordní meeting, já jsem si posunul hranici na 12 374 bodů, Štěpán skončil těsně pod 11 000 body a Adam dal 10 600 bodů, což pro nás všechny znamenalo osobní rekordy! Já jsem se cítil velmi dobře především na začátku desetiboje a v některých disciplínách jsem vylepšil rekordní maxima, což na druhou stranu vedlo k lehkému zatuhnutí na konci.


Další skvělá akce plná síly, motivace a lidí naladěných na stejnou notu, to mě baví, to mě nabíjí! Díky!


On Thursday the time has come for the second decathlon of this year, this time at the Hudy gym in Brno. It was all very well prepared, there was a good lecture by Ivča Vejmolová and a cruel final. Just the audience could have been bigger - where have you been, people from Brno?

The pace of this decathlon was a bit quicker than in Ostrava, and the guys from Ostrava came down on the guys from Brno as a ton of bricks. The winner was Richard Pařil from Prague with 6 840 points. Kryštof Lebeda was second and the third was Verča Šimková, showing that campus isn't just the guys' business. As for its founding fathers, this was a record meeting: I gained 12 374 points, Štěpán almost hit the limit of 11 000 points and Adam got about 10 600 points, so it was a personal record for all the three of us! I felt very good at the beginning, making new records in several disciplines, on the other hand it led to a slight slowing down towards the end.

Another great event full of power, motivation and people sharing the same passion. I love this, it keeps me going. Thanks a lot!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prosím tě co znamenají ty znaky co máš na žebrech ? dík Tom Pelhřimov

NOO NOO řekl(a)...

Mír, láska, rodina, Hora ;-)