čtvrtek 4. února 2016

Hélios

Včera jsem namísto zaprášené bouldrovky vyrazil za Foxem a Zákořem na čerstvý vzduch, a to na projekt s pracovním názvem Hélios v Labáku. Jedná o první část ultra projektu, kterou samostatně odhaduji na 8B+. Začátek stejný jako Sick of Sunshine, ale pak hodně silovým krokem vzhůru a zatím alespoň do společného konce s Černým Traverzem. K přelezu chybělo málo, alespoň mám důvod vrátit se zpět a užít si ty parádní kroky!


Proj 8B+


Se soumrakem nalézám s čelovkou ještě do Sluníčka 8B, podaří se mi probít se až ke konci, ale bandasky vystavují stopku a mně jasný ticket na brzký návrat. 


 
Yesterday I went to get some fresh air with Fox and Zákoř, trying a new project in Labák called Hélios. It's the first part of an ultra project that I estimate 8B+. The beginning is the same as in Sick of Sunshine but then you need to make an upward move that needs lots of strength and then get to the last part shared with Černý Traverz. I was very close to finishing the climb. Well, at least I have a reason to come back and enjoy the wonderful moves again.

With dusk I take a headlamp and start Sluníčko 8B, I manage to get almost to the end but then I get swollen and that's the signal it's time to quit for today.

Žádné komentáře: