neděle 29. listopadu 2015

Roooooofs - Polish Star a Antichrist

Včera jsme se Štěpánem vyrazili na misi do Polska, cílem mise nádhernej převis ve Szklarske Porebě a tam pro mě Polish Star 8B a pro Štěpána Czech Star 8A+. Vyrážíme brzy ráno a po 8smé jsme pod převisem, je velká zima sice teploměr ukazuje -3°C, ale pofukuje a tělo moc nefunguje. Štěpán je naspeedovanej a rychle probíhá Czech Starem. Já ladím a vymýšlím Polish Star, beta Kadeje nefunguje a tak vymýšlíme jiný program, naštěstí trochu funguje levá pata a samozřejmě síla. Na druhej ostrej dávám, Štěpán hned po mně. Mise splněna!

 Polish Star 8B

Polish Star 8B

Další zastávkou je Inferno v Tanvaldu. From Hell 8A/A+ neodolává dlouho a tak ladíme projekt přímo, parádní silový pohyby ve stropě, těžká špička a jeby. Po půl hodince se daří projekt zkrokovat, asi pátým ostrým pokusem vše klapne, vzniká tak Antichrist a klasa tvrdší 8B.


Štěpán se doleze na Odchodu z Inferna, začíná sněžit a tak je čas na návrat.



Štěpán and I went on a mission to Poland yesterday, the destination was a beautiful overhang in Szklarska Poreba, for me Polish Star 8B and for Štěpán Czech Star 8A+. We set off very early in the morning and after 8 am we are under the overhang. It's very cold; although the thermometer shows -3 °C, it's windy and our bodies don't work. Štěpán is really up for the thing and quickly runs through Czech Star. I fine tune and think up Polish Star, the beta by Kadej does not work, so we are thinking of another program, fortunately the left heel and a lot of force work. I make it at the second attempt, Štěpán right after me. Mission accomplished!

Another stop is Inferno in Tanvald. From Hell 8A/A+ does not resist for long, so we fine tune the project directly, beautiful power movements on the top, difficult tip toe. After half an hour we make up the steps for the project and it works out at maybe fifth attempt, giving rise to Antichrist with class harder 8B

Štěpán finishes off in Odchod z Inferna, then it starts snowing, so it's time to go back home.

Žádné komentáře: