sobota 27. října 2012

Škrovád - Subjektivní Mučení

V pátek vyrážím ráno na Škrovád, rychle než přijde déšť. Ráno je krásně modro a ideální teplota na lezení. Beru Verču a nejprve se zastavujeme na pár nových bouldrech v sektoru Zbytečných Lan kde povylezu dvě 7A a jedno 7B. Pak jdeme na můj cíl dne novinku Subjektivní Mučení 7C+. Chívli vymýšlím program, a postupně se dostávám výš a výš. PAk buď morfo kroky nebo silovej přískok, vybírám si přískok a vylízám. Klasa asi měkčí na Škrovád, ale boulder krásnej!

 Subjektivní Mučení 7C+
  Subjektivní Mučení 7C+
 Subjektivní Mučení 7C+
 
Nakonec jdeme k Rudovi Z Ostravy 7A, verča skoro dává, chybí jí kousek. Jinak někdo si tam "hezky" pohrál a vysekal díry do skály, je to OK?

 Ole a Ruda 7A

Tvořivost nezná mezí


V neděli byl v plánu Sněžník, ale počasí se k nám otočilo zády takže po cestě do Brna se stavíme jen na Peperku.






Subjektivní mučení at Škrovád
I made a trip to Škrovád on Friday -- "quickly before the rain comes." Morning was splendidly blue and the temperature was just right for climbing. I picked up Verča. At first, we visited a few new boulders at Zbytečná lana area. I tried two 7As and one 7B. Then we went for my goal of the day -- a novelty called Subjektivní mučení 7C+. I was making up the programme, slowly getting higher and higher. Then I chose to do a power-based leap and got to the top. The class might be lighter as compared to other things at Škrovád but the boulder is nice!

Finally, we went to Ruda z Ostravy 7A which was almost done by Verča. Someone has fiddled there and cut out holes right in the stone -- is that OK?

On Sunday, Sněžník was on the plan but the weather was not favourable so we returned to Brno and made just a stop at Peperek on the way.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

To teda ok neni :(