úterý 26. června 2012

Bor

Dneska sme s Kačkou vyjeli na Bor. ROzlezeme se u Adr Fitnesu a já pokukuju po projektu, který jsem si minule očistil - Život Báry doleva. Podmínka je dneska znát a lišta ďocela drží. Po hoďce pošlu. Zpátky do Minulosti 8A.




PAk míříme k Moai. Kačka leze nové bouldříky, zadaří se i v jednom 6A. Já zkouším nový projekt, kterej mi ukázal FOxík. MOc hezký, silový, jen trošku drolivý. Nicméně nejde mi to a tak idu dál na kámen ležící hned nad Poletuchou. Ten jsem posledně trošku očistil a dnes tu vylezl Pai, Pai, Pai 7B+ a Gamba 7A+.


Pak doráží Fox s Džanglošem a Foxík zkouší Moai 7C. Daří se mu ulomit klíčový spoďák a tak nový projekt je na světě. NAštěstí to s klasou moc nepohlo, mě se podaří Reclimb po pár pokusech, nyní tak 7C+.  Dál jdeme s klukama na Jeviště. Tady mi FOxík dává na prdel ve Showparku 7C+, kde dává parádní pokusy. Zopáknu si ještě Divadlo Bez Zábradlí. NAkonec ještě zaleze Káča a jedem dom.








Bor
Kačka and I made a trip to Bor today. We warmed up at Ádr Fitnes and I was peeking at Život Báry (left one) - the project we had cleaned up last time. The edge was quite firm this time, I sent after an hour. Then Zpátky do minulosti 8A.

Then we were heading towards Moai. Kačka was climbing the new boulders and even managed to do one 6A. I was trying a new project Foxík had showed me before. A very nice thing, strength-based, maybe too crumbly. However, I could not do it so I proceeded with a boulder right above Poletucha. I cleaned it a little last time. I finished Pai, Pai, Pai (7B+) and Gamba (7A+).

Later on, Fox and Džangloš arrived at the site. Foxík was trying Moai 7C. He managed to break off a key undercling -- and so, a new project was born. Luckily, it did not significantly change the class. I also managed to do Reclimb after a few attempts -- current class around 7C+. After that, the boys and I moved to Jeviště. Foxík totally beat my ass at Snowpark 7C+. Before the end, I repeated Divadlo bez Zábradlí. Finally, Káča did her part and we could go home.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

However, they are not definite making it hard for me to be red and/or have raised awareness about lupus together.
My web page :: lupus treatment Poquonock