čtvrtek 20. ledna 2011

Bor :) - aktualizace o video

Mezi zkouškami mám teď na chvilku pauzu, tak jsem hned vyrazil někam ven. Přidal se i Štěpán. Nejdřív byla v plánu Ostaš, ale po cestě se dost pokazilo počasí, tak jsme se rozhodli, že omrkneme Bor a trošku "zavzpomínáme". A právě volba Boru byla to nejlepší, co jsme mohli udělat.

Výlezy jsou všechny pod sněhem, ale to, co je pod převisem, je nezvykle suché a s ideálním třením. Cesta ke kamenům je tedy trochu horší, než v létě, protože místy se drží až "po kolena" sníh a skoro celý den sněží, takže při pokusování musíme pořád ometat matice, aby byly suché. Nejdřív jdeme omrknout Gesera, ale dírky jsou mokré, pak jdeme na Barrandov a nejdřív se mi ani moc nechce, ale naštěstí začnu pokusovat, vymyslím program a po dvou hoďkách pokořím projekt. Lucha Libre 8A/A+. Končím teda v díře pod výlezem, protože výlez by i za sucha byl dost zabijárna, tak takhle se to třeba aspoň víc poleze.
Pak jdeme směr Vězení, které je zase krom výlezů nádherně suché. Jdeme dál, za Štěpovým cílem Portál 7C/C+. Chvíli trvá, než se rozleze, ale po chvilce to posílá. Jdeme ještě ke Gymnastovi a docela nás zaujme "Nomen Omen z druhé strany", tedy začátek vlevo a podél převisové hrany do madla, kde končí Nomen Omen. Chvíli bojujeme se spoďáky, je dost těžké přijít na program, nakonec je však přebojujeme, takže vzniká další pěkný boulder, Inflagranti 7C.



+ Video Soon.

Žádné komentáře: