pátek 22. října 2010

Labák + Sněžník

Před čtrnácti dny jsme byli v rámci Saltic srazu v Labáku a na Sněžníku. Už to není moc aktuální, tak jen stručně. Vylezl jsem jednu z nejtěžších místních cest - Mongol Party XIa/b (8b/b+) na čtvrtý pokus. Takový těžký bouldr za jebky v mírném převisu.


Pak už to balíme, ale Majkl mě namotivuje na Last minute Xc/XIa (8a+/b), hezky mi to vyradí a pošlu to na Flash.

Další den jedeme na chvilku na Sněžník a pošlu projekt Mindža 7C+/8A, takový silový jednokrok, Štěpa je v tom taky docela dobrý. Pak asi po pěti pokusech dám Machinarium 8A+, prodloužení procesu. Nakonec zkouším Red Hot Chilly Tortilas 8A, ale na to už je docela teplo a taky slaboučké prsty.


Fourteen days ago Martin went to Saltic reunion at Labák and Sněžník. His greatest achievement of the session was climbing one of the hardest local routes - Mongol Party XIa/b (8b/b+) after four attempts. The boulder required using some tricks in a slight overhang.


When packing their stuff, Majkl talked Martin into climbing Last minute Xc/XIa (8a+/b), which he sends Flash.

The next day at Sněžník Martin sent a project - Mindža 7C+/8A. And after some five attemots he also did Machinarium 8A+, a prolonged version. He finished the session by trying Red Hot Chilly Tortilas 8A, for which, however he already lacked strenghth.

Žádné komentáře: