středa 28. října 2009

Zasnění v Krase

Po dlouhé době jsme se opět vydali do Sloupu. Tentokrát nejen s Katkou, ale i se Štěpánem a jeho Petrou. Je docela kosa, rozlézáme se na Hřebenáči na nějaké 8+ a pak jdu hned na Pohádkový sny 11-. Prvním pokusem si zopakuji kroky a pak do toho jdu na ostro. V dalším pokusu ještě trošku vyladím úvodní bouldřík a už už to vypadá, že by to dneska mohlo opravdu jít.

Štěpán hned z první rány odpytlí Desperado 9+ a pak zkouší v Zápalu boje 10-/10, kde chybí pár cenťáčků. Já pokusuju v Pohádkách, přelézám úvodní crux, ale pak mi dochází síly a padám, ještě jednou si spadnu a pak jdeme na bouldry.

Štěpán zkouší Krátký život 7B+ a po několika pokusech dává. Já zkouším Idefixe 8A+, ale ani se v tom nehnu. Nakonec si ještě chci odpytlit Třešinku na dortu 7B+/C,, kterou nakonec udrtím.



After long time Martin, his brother Štěpán and their girlfriends went to Sloup. They started at Hřebenáč and then Martin went to try Pohádkový sny 11-. Firts he repeats the steps and then he starts trying. It looks promising.

Štěpán sends Desperado 9+ and then he moves to Zápal boje 10-/10, where he cannot get over few centimetres. In the meantime Martin climbs Pohádky but after the first crux he looses strength and falls down.

They go to boulders, Štěpán tries Krátký život 7B+ and after some attempts he's successfull. Martin tries Idefix 8A+,but in vain so he ends with Třešinka na dortu 7B+/C,.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

treba zkontrolovat:)

Anonymní řekl(a)...

Right away I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast
coming again to read additional news.
Also visit my web blog :: rent apartments in santa monica