sobota 3. října 2009

Ostaš

Dnes jsme, po krátké přestávce na Boru, zajeli na Ostaš. Zrána je docela kosa, a tak se jdeme rozlézt na paseku na kámen Bazén. Dávám pár lehkých boulderů a pak jdu dvě 7B Dlouhej pravej a Středová ve čtvrtek. Prsty jsou ještě zmrzlé, ale po chvílce oba bouldery dávám. Pak si jde Katka na svůj projekt "Andy leze za ní" a mezi tím přicházejí Majzlíci.

Jdu si vylézt na vedlejší kámen Interfaci 7A+ a Exterfaci 7A, pak chvíli koukáme na holky, jak jim to jde, a jdeme na Hadíkový projekt na Bludičce. Tady moc dlouho neotálíme, protože asi tak po 15 pokusech dávám první krok a pak už to nepustim. Takže Kobra Královská 8A+.



Takže jdeme dál, k Velkému Střecháči, kde zkouším jeden projekt, co moc nejde, tak jdeme dál do sektoru D. Tady lezu pěknou hranku, ani nevím za kolik.



Pak chvilku pobíhám po kopci, hledám bouldery, a pak jdeme na Zedníka. Tady po pár pokusech dávám Din Dina za 7B a "projekt" nalevo od Din Dina taky tak za 7B.



Pak si i Katka nachází svůj boudeřík.



Dál jdeme 200 metrů do kopce ke kamenu Kaká. Tady přelézám dva projekty od Petra Resche Kakadu 7B+ a s hezkým výlezem Gingillu 7C.
Zbytek teamu mezitím odpočívá.



Nakonec jdeme k Vesmíru, kde mám jden rest od minula, a to pravou hranu hned vedle. zkouším to starým programem, který nepouští. Pak objevím oblinku, která všechno vyřeší, a hned jsem nahoře - Horizont Událostí 7B



A jede se dom.


Today, Martin and Katka visited Ostaš. At Bazén stone they do some easier stuff and then Martin moves to 7Bs: Dlouhej pravej and Středová ve čtvrtek. Katka tries her project "Andy leze za ní" and Martin meets Mázls in the meantime.

Martin goes to climb in a nearby stone where he does Interfaci 7A+ and Exterfaci 7A and after few minutes spent by watching the girls the boys go to try a project on Bludička stone. Martin shots some 15 attempts before he gets up but after doing the first step it goes well. The project's name is Kobra Královská 8A+.

After climbing a nice edge at sector D Martin moves to Zedník stone ehre he climbs Din Din7B and a "project" on its left - about 7B.

They go up the hill to a stone called Kaká where Martin climbs two projects by Petr Resch - Kakadu 7B+ and Gingilla 7C. the rest of the team rests.

The last Martin's achievement of this session is Horizont Událostí 7B at Vesmír.

Žádné komentáře: