úterý 8. listopadu 2022

MČR v obtížnosti - 1.místo - Double Champ

O víkendu se koná MČR na Bigwallu v Praze, komorní atmosféra, skvělé cesty a celkem zima na lezení. Kvalifikacemi proběhnu bez problémů, jedna ca 9+ a druhá ca 10-/10, navečer lehce zalezu s mladou nadějí na Jungli a frčím domu za dětmi.

Kvalifikace by Chodura

V neděli razíme celá rodinka, nejprve semifinále opět ca za 10-/10 a opět se mi daří s lehkou rezervou topovat a postoupit z prvního místa do večerního finále.

Semifinále by Chodura

Záznam semifinále

Odpoledne proběhneme s kluky Dinopark a těším se na finále. 

Dinopark Praha

Obtížnosti finále se rozjedou celkem rychle, žádný velký odpočinek, všechno trošku hlídám a docela fresh dolézám do závěrečné pasáže, ale tam začne peklo na zemi v podobě malinkých modrých lištiček, udělám tři kroky a slušně mi dochází, střelí mi ruka a jdu k zemi. Vítězím a k boulder titulu přidávám i titul z obtížnosti!

Finále by Chodura

Záznam Finále

Můj Vítěz

At weekend the Czech Championship took place at Bigwall in Prague. The atmosphere was cozy and intimate, the routes were great, though the weather was a bit cold for climbing. I have no problems with the qualification routes, one is a 9+ and the second one about 10-/10, in the evening I have a climbing session at Jungle a bit with the young generation and after that I hurrry home to my kids.

On Sunday the whole family attends the semifinal, I reach the top of the 10-/10 and advance to the final from the first place.

In the afternoon I take the boys to the dino park and I'm really looking forward to the final.

I have no time for resting durign the final climb and I try to climb safely, I get to the last section of the route and I feel quite fresh but then the hell begins - the tiny blue ledges are pretty awful, I do three moves and I'm exhausted, my hand slips and I go down. However, I win and add a champion title from the lead climbing to my bouldering title!

Žádné komentáře: