středa 7. července 2021

SP Villars - 32.místo

V předsvátečním víkendu proběhl druhý světový pohár ve švýcarském Villars. Nejprve ve čtvrtek zafandíme sourozencům Křížovým v rychlosti. Rychlost se hodně posunula a na postup do finálové šestnáctky je potřeba čas 5,77s. Hustý – hlavně malincí Indonésané. V pátek obtížnost, v první cestě padám ve skoku v headwallu, podobně jako do té doby ti nejlepší, zdá se, že je dobře založeno, ale v průběhu závodu se skok přemyslí a spousta i slabších lezců místo přelézá. 

Kvalifikace by Zumr

Druhá cesta je celá po řezkách, leze se mi celkem dobře, v headwallu mě trošku překvapí, jak to zhrubne, trochu si to nepohlídám, smekám a jdu k zemi. Dlouho to vypadá na těsný postup, nakonec ale 32. místo. S výkonem dnes nejsem spokojený, ani jednou jsem nespadl v důsledku únavy a to mě mrzí. Pár dní restu a tréninku a další dva svěťáky ve Francii!
 
 
 Kvalifikace by Zumr
 
The second World Cup took place in Swiss Villars at the weekend before the state holidays. On Thursday we supported the Kříž siblings who took part in the climbing for speed competition. The competition is much quicker now, the guys needed to score 5,77s to qualify for the final. Just wow – the short Indonesians in particular. The lead climbing competition is on Friday. At the first route I fall from the jump from the headwall, it seems that this move will be fatal for everyone, so it's a good beginning, but many climbers find a way to get through this.

The second route with tiny holds is quite ok, but then comes a surprisingly coarse headwall where I slip and fall. It looks that it could be still enough for me to pass, but eventually I end up 32nd. I'm not happy about my performance today, my falls weren't caused by fatigue and it bugs me a lot. Now I'll have several days of training and then I'll go to France for the upcoming two World Cups.
 
 
 
 

Žádné komentáře: