úterý 1. června 2021

ČP v obtížnosti Brno - 1.místo

Po dlouhé době opět závod, těším se. Kvalifikačními cestami za ca 10- a 9+/10- proběhnu rychle a dávám dva topy, cesty jsou jen vytrvalostní a těžší kroky jsou vždy až k závěru. 

Kvalifikace by Horosvaz

Finálovka začíná lehčím lezením, ale zhruba v polovině přituhne a už se musí valit. Lezu trochu na jistotu a trochu zbytečně si ubírám síly cvakáním, dolézám na hranu převisu už celkem nateklý, naštěstí si trošku odpočinu do závěrečné pasáže a přidávám ještě několik kroků. Vyhrávám o čtyři kroky před Marinem Jeligou a Štěpou Volfem.

Finále by Horosvaz


Záznam
 
 
After a while I finally took part in another competition and I was really looking forward to it. I get through the two 10- and 9+/10 qualification routes super quickly and score two tops, they are largely about endurance, the harder moves are just at the end.

The final route looks quite easy at first but then it gets trickier. I climb a bit cautiously, wasting some power by belaying, so I'm quite swollen when I get to the edge of the overhang. Fortunately, I can rest a bit, so I add several moves and win, scoring 4 moves more than Marin Jeliga and Štěpa Volf.

Žádné komentáře: